Dani Camprubí torna a agafar l'estic de l'Hoquei Club Ripoll

La temporada vinent combinarà les tasques i de jugador

Redacció
17 de juny de 2011
Dani Camprubí, a la dreta, quan jugava amb el Vilafranca a l'OK Lliga.
Dani Camprubí, a la dreta, quan jugava amb el Vilafranca a l'OK Lliga.
Dani Camprubí, a la dreta, quan jugava amb el Vilafranca a l'OK Lliga

Dani Camprubí tornarà a prendre l'estic de l'Hoquei Club Ripoll. Després de dues temporades com a entrenador –primer amb l'equip aleví i després amb el sènior- el curs vinent combinarà aquesta tasca amb la de jugador. Camprubí d'aquesta manera s'implica a fons en un equip que haurà de jugar al pou de la Segona Catalana. També tornarà a l'equip ripollès Jordi Arxé. El jugador disputarà la seva setzena temporada al primer equip després d'un any al CP Masies de Primera Nacional Catalana.

Dani Camprubí es va formar a l'hoquei base del Ripoll –quan el club era l'AD Ripoll- fins a la temporada 1993-94 en la qual va jugar amb l'equip de Segona Catalana. Aleshores va fitxar per l'hoquei base del CP Voltregà on va arribar a jugar a Divisió d'Honor. També va ser a l'elit estatal amb el CP Vic i al CP Vilafranca mentre que va acabar la seva trajectòria amb el Cerdanyola HC a Primera Divisió.

Tant Camprubí com Arxé van formar part de l'equip de l'AD Ripoll benjamí que el 1990-91 es van proclamar campions estatals.