Sergi Corbatera, nou adjunt de l'equip de govern de Campdevànol

Substitueix Dolors Costa que des del setembre és regidora

Redacció
30 de novembre del 2012
Sergi Corbatera és des d'aquest dijous el nou adjunt a l'equip de govern de Campdevànol en substitució de Dolors Costa, que el setembre va esdevenir regidora per la dimissió de Montserrat Portabella. El col·laborador adjunt és una figura que va crear el govern encapçalat per Joan Manso que pot participar a les reunions de regidors i a les juntes –sense vot- i que no està retribuïda.

A inici de legislatura es van nomenar dos adjunts: Dolors Costa (CiU) i Jaume Garcia (ERC). Manso, que considera que la decisió ha estat “enormement positiva”, va considerar necessari mantenir la figura amb l'entrada de Corbatera. El nou adjunt, que és llicenciat i màster en Administració i Direcció d'Empreses, va ocupar el número vuit de la llista dels nacionalistes.

La decisió, tal i com va passar el juliol de 2011, no va agradar al PSC que va insistir en qualificar-la d'“antidemocràtica”. En aquest sentit, el regidor Lluís López-Lafuente, es va mostrar sorprès que es continuï comptant amb persones que no compten amb el suport de les urnes “mentre es manté al marge a regidors escollits democràticament”. En aquest sentit va assegurar que tendien un “pont” amb l'equip de govern i van proposar que la tasca la pogués desenvolupar un regidor del PSC. Ràpidament, l'alcalde va respondre negativament titllant els socialistes de “buscapessigolles”: “Ningú es creu que tendeixin cap pont perquè no tenen cap proposta per contribuir a la governabilitat”.