29
d'abril
de
2021, 13:02
Actualitzat:
30
d'abril,
9:30h
Després de 4 anys, l’associació Producte del Ripollès ha renovat la junta, que està formada per 14 representants de l’entitat. Raquel Serrat és la nova presidenta, amb el suport de Maria Puig com a secretària i representant de les plantes aromàtiques i Neus Puig-Pey com a tresorera i representant dels lactis.
Producte del Riopollès va néixer el desembre del 2016 després d’unir les diferents associacions de producte. L’entitat vetlla pel bon funcionament de la marca i pel desenvolupament de les activitats econòmiques del sector agroalimentari i defensa aquest ofici tant arrelat a la comarca.
La seva imatge és la R que identifica els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès. La integren productors i elaboradors de la comarca que produeixen carn (vedella, xai, cabrit, poltre, porc), elaborats de carn (embotits i llangonisseta), llet i derivats làctics, mel, plantes aromàtiques, infusions i condiments de cuina, la trumfa de la Vall de Camprodon, coca del Ripollès, cervesa artesana, ratafia, ous i plats cuinats amb productes de la marca de garantia.
Producte del Riopollès va néixer el desembre del 2016 després d’unir les diferents associacions de producte. L’entitat vetlla pel bon funcionament de la marca i pel desenvolupament de les activitats econòmiques del sector agroalimentari i defensa aquest ofici tant arrelat a la comarca.
La seva imatge és la R que identifica els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès. La integren productors i elaboradors de la comarca que produeixen carn (vedella, xai, cabrit, poltre, porc), elaborats de carn (embotits i llangonisseta), llet i derivats làctics, mel, plantes aromàtiques, infusions i condiments de cuina, la trumfa de la Vall de Camprodon, coca del Ripollès, cervesa artesana, ratafia, ous i plats cuinats amb productes de la marca de garantia.