El Barça recupera el segon lloc a la Lliga gràcies a Lamine i Raphinha

L'equip no es complica la vida i respira tranquil després de vèncer la Reial Societat a Montjuïc amb els dos gols dels davanters, un d'ells de penal

Els jugadors del Barça, abans de disputar el partit contra la Reial Societat
Els jugadors del Barça, abans de disputar el partit contra la Reial Societat | @FCBarcelona
13 de maig del 2024
Actualitzat el 14 de maig a les 8:50h

Lamine Yamal primer i Raphinha després han marcat els gols de la tranquil·litat per al Barça aquest dilluns a la nit contra la Reial Societat. Tots dos davanters han estat els artífexs dels encerts de cara a porteria del partit, que s'ha saldat per 2-0, i que han arribat a escassos minuts d'acabar la primera i la segona part respectivament. No són dos gols sense importància: retornen el conjunt català a la segona posició de la classificació amb 76 punts, un per damunt del Girona que en té 75. D'aquesta manera, l'equip no es complica la vida i respira tranquil amb la victòria.

El jove del planter ha batut Remiro al minut 40 i ha firmat, així, el seu setè tant de la temporada: el cinquè de la competició domèstica, un a Europa i l'altre a la Supercopa. La jugada ha començat després que Raphinha hagi enviat una pilota al pal. D'aquí ha sorgit, com si fos alguna mena de premonició, una transició molt ràpida de l'equip català en un joc col·lectiu que ha acabat, finalment, en l'encert de Yamal.

La jugada, tot sigui dit, amb comptat també amb una destacada col·laboració de Lewandowski, de les botes del qual ha sorgit la passada a Gündogan que ha acabat en la màgica assistència. Feia molt que Lamine Yamal no anotava a la Lliga. Concretament, des del passat 3 de març, i d'això fa vuit trobades si tenim en compte la Champions League.

El segon gol del partit ha arribat al 90+3, a escassos minuts d'acabar. Amb el tant, marcat de penal, Raphinha ha igualat el seu registre golejador de la temporada passada, amb 10 gols i ha empatat, així, amb João Félix. Alhora, el brasiler també s'ha convertit en el tercer golejador de l'equip. Raphinha també ha volgut tenir un gest amb les greus inundacions que travessa el seu país i tot just després de marcar ha ensenyat una samarreta on demanava resar per la situació. "Pray for RS", s'hi podia llegir en referència a Rio Grande do Sul, l'indret afectat.