Una de les cares negatives dels Jocs Olímpics de París 2024 està sent l'organització de la Vila Olímpica. La imatge paradigmàtica de les males condicions de les instal·lacions i els serveis per als esportistes és la del campió olímpic italià de natació Thomas Ceccon dormint en un parc de la ciutatabans per no fer-ho a l'habitació de la residència. Ara, ha estat un dels seus competidors, el nedador britànic Adam Peaty, qui ha denunciat un altre fet intolerable: s'ha trobat cucs al plat.
El sis vegades medallista olímpic ha comparat el menjar amb el dels Jocs de Tòquio i Rio, que era "increïble", i s'ha queixat que la manca d'opcions pot perjudicar el rendiment dels atletes. A més, ha explicat que les cues per obtenir el menjar són de més de 30 minuts per la manca d'un sistema eficient de cues.
Una altra queixa de Peaty és la poca disponibilitat de fonts de proteïna, ja que l'organització ha retallat els aliments animals fins al punt que el 60% dels plats són sense carn i un terç, a base de plantes. Tot, en una mesura perquè les dietes siguin sostenibles. El problema, diu, és que necessita la carn per rendir a un nivell òptim.