​Units per Sant Feliu, sobre la dimissió dels regidors de Junts: «No ho compartim»

L'equip de govern d'ERC assegura que estan sorpresos i que l'oposició ha tingut "en tot moment" accés a la informació municipal

L'equip de govern d'Units per Sant Feliu
L'equip de govern d'Units per Sant Feliu | Units per Sant Feliu
Nació
04 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 14:00h
L'equip de govern de Sant Feliu de Pallerols ha respost aquest dimecres al comunicat que dilluns va emetre el grup municipal de Junts, on anunciava que els seus tres regidors al poble dimitien en bloc. Els sis regidors d'Units per Sant Feliu (ERC), entre els quals hi ha l'alcalde, han emès recentment un comunicat per respondre a les acusacions de falta de transparència que han fet els tres regidors de l'oposició que han dimitit.

Units per Sant Feliu es mostren "sorpresos" per la decisió de Junts, només tres mesos després d'haver iniciat el mandat. Exposen que dels quatre plens que s'han fet, dos han estat per constituir i definir la composició del consistori i un tercer va ser extraordinari. Venen a dir que el primer ple ordinari del mandat es va celebrar el passat dijous 28 de setembre. Per a aquest ple, Junts havia demanat diverses informacions i Units per Sant Feliu defensa que se'ls hi va fer arribar "dins el període legal establert", tot i que els juntistes afirmen que la informació no va ser completa.

Per altra banda, l'equip de govern de Sant Feliu també diu en el comunicat d'aquest dimecres que els membres de l'oposició "han tingut accés en tot moment a la carpeta informàtica del regidor, on hi ha documentació a la qual tenen accés com a membres del consistori". A més, afegeixen que l'alcalde "sempre s'ha ofert" a revisar qualsevol documentació de manera personalitzada.

Per tot això, asseguren que no estan d'acord que es parli de "manca de transparència" i "lamenten" que els tres regidors de Junts hagin decidit plegar. Al final del comunicat, Units per Sant Feliu agraeixen la feina feta pels representants del grup municipal de Junts i es posen a disposició de la ciutadania per aclarir qualsevol dubte de la situació. El comunicat està firmat pels sis membres d'Units per Sant Feliu a l'Ajuntament: l'alcalde Artur Colomer i els regidors David Busquets, Laura Masdeu, Xavi Mir, Francesc Prat i Cesc Sans.