Albert Pla tancarà dimarts la 4a edició del festival Gastromusical que programa el restaurant Molí de l’Escala. Pla pujarà a l’escenari sol, en estat pur, i oferirà un recorregut per la seva carrera artística. Abans del concert, els assistents podran degustar un menú inspirat en l’excèntrica personalitat de Pla. El sopar començarà a 2/4 de 10 del vespre i el concert, a les 11 de la nit.
Des que va publicar el seu primer disc, titulat ho sento molt (1989), Albert Pla s’ha consolidat com un cantautor independent que ha sobreviscut a tot tipus de modes i tendències. La seva base no és altra que la composició de temes creatius i imaginatius i discos brillants com No sólo de rumba vive el hombre (1992) o Veintegenarios en Alburquerque (1997).
Amb la finalitat d’obrir-se nous horitzons artístics, Albert Pla ha fet incursions al teatre i al cinema. La seva trajectòria inclou col•laboracions a pel•lícules com Airbag de Bajo Ulloa o a Los que aman d’Isabel Coixet.
Al llarg de la seva carrera, ha col•laborat amb artistes com Quimi Portet, Pau riba, Fermín Muguruza o Estopa. Tot plegat fa d’ell un personatge absolutament únic i irrepetible.
A escena, Albert Pla és singular. La seva manera d’interpretar escapa dels motllos i les cançons adquireixen una dimensió nova i diferent. Al Gastromusical, pujar a l’escenari sol, en estat pur, i oferirà un directe d’una poètica devastadora i electritzant.
Gastronomia
Albert Pla és un artista únic, fora de qualsevol estereotip. Per aquesta darrera nit de Gastromusical, Jordi Jacas i el seu equip han ideat també un menú únic que defuig de qualsevol convencionalisme. Sumant-se a l’excèntrica personalitat d’Albert Pla, proposen a la taula un joc amb el menú que tindrà continuïtat després a l’escenari. Seran plats únics per a una proposta única.
De primer plat, s’oferirà “Canelón de los desencuentros”; de segon, broqueta de “mis amores” i, de postres, xocolata amb llet i toffee.
Albert Pla tancarà la 4a edició del Gastromusical. Pel festival, que es va iniciar el 30 de juliol, hi ha passat artistes com Miquel Gil, Pedro Javier González, Dani Nel•lo, Laura Simó i Smoking Bambino.
El Gastromusical està organitzat pel restaurant Molí de l’Escala i produït per l’empresa banyolina Alter Sinergies.