L'edició d'enguany es presenta amb 33 establiments participants, 25 de Girona ciutat i el Gironès, 3 del Pla de l'Estany i 5 de la Selva Interior. Els preus dels menú són més ajustats que mai, tot i tractar-se de menús gastronòmics de molta qualitat. El preu mig dels menús es situa aquest any en 48 , amb una varietat de menús que van des dels 28 fins als 145 . Diversos menús es poden triar amb o sense maridatge de vins i caves.
Cal destacar que a la mostra hi participen quatre restaurants amb estrella Michelin i que es tracta de la mostra gastronòmica més antiga de Catalunya i alhora la que es la més antiga de l'Estat Espanyol, celebrada de forma ininterrompuda.
Com a activitat cultural paralel·la, es celebra el III Cicle de Cinema i Gastronomia de Girona, on es projecten films gastronòmics amb un tast i una cata de vi relacionada amb el que hem vist durant la projecció. El cicle es va iniciar amb Como Agua para Chocolate. Aquest divendres es projectarà Muslo o Pechuga i el divendres 13 de març es projectarà Un Toque de Canela. Les entrades, amb donatiu de 1 per la Fundació Oncolliga Girona, es poden adquirir a l'Hotel Peninsular, al restaurant La Llarga i el Museu del Cinema de Girona. Les projeccions tenen lloc l'Auditori Narcís de Carreras de "La Caixa" al carrer Santa Clara de Girona.
Des de l'Associació es vol destacar que ja s'està treballant en la XXX edició de la mostra, on es volen introduir diverses novetats i actes per fer-la més propera al ciutadà i que es visqui més intensament amb l'objectiu compartit del Fòrum Gastronòmic, pel qual Girona esdevingui la capital gastronòmica de Catalunya.
Tots els menús dels restaurants i les activitats de la mostra es poden consultar al web www.setmanagastronomica.com
Cal destacar que a la mostra hi participen quatre restaurants amb estrella Michelin i que es tracta de la mostra gastronòmica més antiga de Catalunya i alhora la que es la més antiga de l'Estat Espanyol, celebrada de forma ininterrompuda.
Com a activitat cultural paralel·la, es celebra el III Cicle de Cinema i Gastronomia de Girona, on es projecten films gastronòmics amb un tast i una cata de vi relacionada amb el que hem vist durant la projecció. El cicle es va iniciar amb Como Agua para Chocolate. Aquest divendres es projectarà Muslo o Pechuga i el divendres 13 de març es projectarà Un Toque de Canela. Les entrades, amb donatiu de 1 per la Fundació Oncolliga Girona, es poden adquirir a l'Hotel Peninsular, al restaurant La Llarga i el Museu del Cinema de Girona. Les projeccions tenen lloc l'Auditori Narcís de Carreras de "La Caixa" al carrer Santa Clara de Girona.
Des de l'Associació es vol destacar que ja s'està treballant en la XXX edició de la mostra, on es volen introduir diverses novetats i actes per fer-la més propera al ciutadà i que es visqui més intensament amb l'objectiu compartit del Fòrum Gastronòmic, pel qual Girona esdevingui la capital gastronòmica de Catalunya.
Tots els menús dels restaurants i les activitats de la mostra es poden consultar al web www.setmanagastronomica.com