El terrassenc Marc Dinarès, membre de l'equip del restaurant Capritx del xef Artur Martínez, s'ha emportat la 26ena edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya. El certamen ha comptat amb vuit cuiners menors de 24 anys que representaven escoles d'hosteleria com ara CETT, Sant Ignasi, Joviat i Sant Pol, a més d'un representant de l'Hotel Arts de Barcelona.
Dinarès (Joviat) ha obtingut la millor puntuació en la categoria absoluta que atorga l'Escola Universitària d'Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar gràcies al plat "sípia a la bruta". També hi ha hagut premis a la destresa i millor tècnica d'elaboració, a la imaginació i creativitat, a la millor presentació i a la millor aplicació temàtica del concurs.
El millor cuiner jove de Catalunya és terrassenc
Marc Dinarès (Joviat), s'adjudica la 26ena edició del concurs gràcies a una sípia a la bruta
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de març de 2012 a les 19:50
Et pot interessar
-
Societat
Egara Juga! torna a Terrassa amb una segona edició plena de novetats
-
Societat
Les piscines municipals de Terrassa tanquen l'estiu amb una ocupació de fins a 130.000 banyistes
-
Societat
El Consorci Sanitari de Terrassa trenca el silenci després del cas del suïcidi a l'Hospital
-
Societat
Les ajudes al lloguer exclouen una de cada sis noves llars de Terrassa
-
Societat
Terrassa, les Franqueses i Ripollet, les ciutats metropolitanes amb major descens de criminalitat
-
Societat
El Museu de Terrassa presenta el nou catàleg i amplia l'oferta educativa
