El terrassenc Marc Dinarès, membre de l'equip del restaurant Capritx del xef Artur Martínez, s'ha emportat la 26ena edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya. El certamen ha comptat amb vuit cuiners menors de 24 anys que representaven escoles d'hosteleria com ara CETT, Sant Ignasi, Joviat i Sant Pol, a més d'un representant de l'Hotel Arts de Barcelona.
Dinarès (Joviat) ha obtingut la millor puntuació en la categoria absoluta que atorga l'Escola Universitària d'Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar gràcies al plat "sípia a la bruta". També hi ha hagut premis a la destresa i millor tècnica d'elaboració, a la imaginació i creativitat, a la millor presentació i a la millor aplicació temàtica del concurs.
El millor cuiner jove de Catalunya és terrassenc
Marc Dinarès (Joviat), s'adjudica la 26ena edició del concurs gràcies a una sípia a la bruta
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de març de 2012 a les 19:50
Et pot interessar
-
Societat Famílies del Karmel de Terrassa faran una manifestació pel «cop d'estat ideològic» de la propietat
-
Societat Aquests són els noms més comuns al Vallès Occidental
-
Societat Comencen les obres per millorar la connexió entre la B-40 i l'A-2
-
Societat Així són faves del Vallès, el nou producte singular de les comarques de Barcelona
-
Societat Polèmica pel gir ultracatòlic d'una escola de Terrassa
-
Societat Terrassa ofereix 29 casals d'estiu per a joves i infants