El terrassenc Marc Dinarès, membre de l'equip del restaurant Capritx del xef Artur Martínez, s'ha emportat la 26ena edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya. El certamen ha comptat amb vuit cuiners menors de 24 anys que representaven escoles d'hosteleria com ara CETT, Sant Ignasi, Joviat i Sant Pol, a més d'un representant de l'Hotel Arts de Barcelona.
Dinarès (Joviat) ha obtingut la millor puntuació en la categoria absoluta que atorga l'Escola Universitària d'Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar gràcies al plat "sípia a la bruta". També hi ha hagut premis a la destresa i millor tècnica d'elaboració, a la imaginació i creativitat, a la millor presentació i a la millor aplicació temàtica del concurs.
El millor cuiner jove de Catalunya és terrassenc
Marc Dinarès (Joviat), s'adjudica la 26ena edició del concurs gràcies a una sípia a la bruta
Publicat el 13 de març de 2012 a les 19:50
Et pot interessar
-
Societat
Mercadona haurà de pagar 60.000 euros a una extreballadora a qui va acomiadar per menjar-se plats preparats
-
Societat
El millor torró de crema cremada de l'Estat del 2025 es fa a Catalunya
-
Societat
Egara Juga! torna a Terrassa amb una segona edició plena de novetats
-
Societat
Dos policies espanyols, a judici per falsificar fets en un cas de discriminació lingüística
-
Societat
Terrassa prohibeix l'adopció de gats negres fins que passi Halloween
-
Societat
Les piscines municipals de Terrassa tanquen l'estiu amb una ocupació de fins a 130.000 banyistes
