El terrassenc Marc Dinarès, membre de l'equip del restaurant Capritx del xef Artur Martínez, s'ha emportat la 26ena edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya. El certamen ha comptat amb vuit cuiners menors de 24 anys que representaven escoles d'hosteleria com ara CETT, Sant Ignasi, Joviat i Sant Pol, a més d'un representant de l'Hotel Arts de Barcelona.
Dinarès (Joviat) ha obtingut la millor puntuació en la categoria absoluta que atorga l'Escola Universitària d'Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar gràcies al plat "sípia a la bruta". També hi ha hagut premis a la destresa i millor tècnica d'elaboració, a la imaginació i creativitat, a la millor presentació i a la millor aplicació temàtica del concurs.
El millor cuiner jove de Catalunya és terrassenc
Marc Dinarès (Joviat), s'adjudica la 26ena edició del concurs gràcies a una sípia a la bruta
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de març de 2012 a les 19:50
Et pot interessar
-
Societat Milers de persones gaudeixen de la Festa Major de Terrassa 2025
-
Societat Presó pel veí de Terrassa que volia matar Pedro Sánchez
-
Societat Extingit l'incendi agrícola del Pla del Bonaire
-
Societat Tot el que has de saber si vas a la Festa Major de Terrassa
-
Societat Fer una donació i gaudir de la gastronomia a Terrassa: així és la proposta del Banc de Sang
-
Societat Terrassa presenta un joc de taula per fomentar la cooperació i l’economia social entre joves