A casa solem posar més aliments de compte al congelador, sovint perquè no sabem que poden perdre les seves propietats. A continuació teniu el llistat de productes que es recomana no congelar:
- Les fruites i verdures amb alt contingut d'aigua: fruites com melons i verdures com l'api, el cogombre i l'enciam no s'han de congelar perquè perden les seves propietats.
- Productes amb base de crema: crema agra, crema lleugera o iogurt acabaran separant-se quan estan congelats, de manera que cal mantenir-los fora del congelador.
- Formatge suau: mentre que els formatges durs, com el cheddar, suís i parmesà, suporten el congelador, formatges com el de crema, el mató i el formatge de cabra no s'hi han d'emmagatzemar.
- Els aliments fregits: aquests aliments perden les propietats del fregit.
- Salsa: perden les seves propietats quan es congelen soles.
- Pasta cuita: si realment voleu congelar la pasta cuita, assegureu-vos que està lleugerament poc feta per obtenir millors resultats.
- Els ous amb closca: les podeu treure de la closca, barrejar-los i congelar en una safata de glaçons de gel, per exemple. Sencers amb closca mai han d'entrar al congelador.
ARA A PORTADA
Publicat el 17 de febrer de 2016 a les 20:01
Et pot interessar
-
Societat La policia municipal de Terrassa serà la primera de Catalunya en implementar un comunicador
-
Societat La reurbanització de la placeta Banyoles: més ombra i més accessible
-
Societat L'Ajuntament activa el Pla d'Emergència Municipal per risc de pluja i inundacions
-
Societat L'Ajuntament sanciona al titular d'una empresa de buidatge de pisos
-
Societat Terrassa preveu incrementar la borsa d'habitatge assequible amb més d'un miler de pisos fins al 2028
-
Societat Així serà el nou carrer Arquimedes de Terrassa