A casa solem posar més aliments de compte al congelador, sovint perquè no sabem que poden perdre les seves propietats. A continuació teniu el llistat de productes que es recomana no congelar:
- Les fruites i verdures amb alt contingut d'aigua: fruites com melons i verdures com l'api, el cogombre i l'enciam no s'han de congelar perquè perden les seves propietats.
- Productes amb base de crema: crema agra, crema lleugera o iogurt acabaran separant-se quan estan congelats, de manera que cal mantenir-los fora del congelador.
- Formatge suau: mentre que els formatges durs, com el cheddar, suís i parmesà, suporten el congelador, formatges com el de crema, el mató i el formatge de cabra no s'hi han d'emmagatzemar.
- Els aliments fregits: aquests aliments perden les propietats del fregit.
- Salsa: perden les seves propietats quan es congelen soles.
- Pasta cuita: si realment voleu congelar la pasta cuita, assegureu-vos que està lleugerament poc feta per obtenir millors resultats.
- Els ous amb closca: les podeu treure de la closca, barrejar-los i congelar en una safata de glaçons de gel, per exemple. Sencers amb closca mai han d'entrar al congelador.
ARA A PORTADA
Publicat el 17 de febrer de 2016 a les 20:01
Et pot interessar
-
Societat Milers de persones gaudeixen de la Festa Major de Terrassa 2025
-
Societat Presó pel veí de Terrassa que volia matar Pedro Sánchez
-
Societat Extingit l'incendi agrícola del Pla del Bonaire
-
Societat Tot el que has de saber si vas a la Festa Major de Terrassa
-
Societat Fer una donació i gaudir de la gastronomia a Terrassa: així és la proposta del Banc de Sang
-
Societat Terrassa presenta un joc de taula per fomentar la cooperació i l’economia social entre joves