El pròxim dijous 21 de novembre, a les 20 hores, l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida acollirà una nova edició del Xup Xup Solidari, un esdeveniment benèfic en suport a la Fundació Arrels Sant Ignasi. Per segon any consecutiu, el format del sopar serà en forma de còctel, i comptarà amb la participació d'associacions gastronòmiques locals com Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Lo Tall, Gastrobacus, Fecoll, i la mateixa Eschotur, que prepararan una selecció de plats servits pels alumnes de l'Escola.
Entre les novetats, aquest any també hi haurà una degustació especial a càrrec de mares vinculades a l'Esplai La Plaça d'Arrels. Els plats inclouran especialitats com esqueixada de bacallà, coca de ceba, pastís de verdures i caragols amb catxipanda, amb bufets de postres i begudes com vins, cava i cervesa.
Els tiquets tenen un preu de 45 euros, destinats íntegrament als projectes de la Fundació Arrels Sant Ignasi. Les inscripcions es poden fer a les societats gastronòmiques de Lleida o mitjançant els telèfons indicats. També es pot contribuir amb donacions a través de Bizum o dels comptes habilitats.
El Xup Xup Solidari rep el suport de diverses empreses i entitats locals, que contribueixen a fer d’aquest esdeveniment un èxit anual en solidaritat i compromís social.