El Lleida Esportiu fitxa el migcampista Cristian Gómez

El jugador té 26 anys i prové del CE L'Hospitalet | Gómez ha jugat a Primera Divisió amb l'Espanyol

Redacció
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:47h
Cristian Gómez, el primer fitxatge del nou Lleida
Cristian Gómez, el primer fitxatge del nou Lleida | RCD Espanyol
El Lleida Esportiu ha fitxat el mig centre ofensiu esquerrà Cristian Gómez, de 26 anys, procedent del CE L’Hospitalet. El jugador, d’1’86 metres d’altura i 80 quilos de pes, és natural de L’Hospitalet de Llobregat, i s’ha compromès amb l’entitat blava per les dues pròximes temporades.

A banda del club riberenc, amb qui va debutar a la Segona Divisió B en acabar la seva etapa de formació, i hi va tornar el passat mercat d’hivern, el futbolista va arribar a disputar 36 partits a Primera Divisió amb el RCD Espanyol, i també compta amb experiència a Segona Divisió A, on va jugar cedit al Real Madrid Castilla i el Girona FC.

Ritme de pilota i circulació

El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha definit Cristian Gómez com un migcampista “organitzador”, que aportarà "ritme de pilota i bona circulació" a l’equip. Alhora, ha valorat la seva qualitat "tècnica i tàctica", i ha indicat que es tracta d’un jugador de "màxim nivell" a la categoria, per ajudar el bloc lleidatà a "tornar a estar a la part alta de la taula".