L'alcalde socialista de Gimenells titlla de «renegada» una professora de castellà per dir que votarà sí

Dante Pérez carrega contra la docent i la qualifica de "radical"

04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 0:51h
Dante Pérez, alcalde de Gimenells
Dante Pérez, alcalde de Gimenells | FB
L'alcalde de Gimenells i Pla de la Font, Dante Pérez, ha carregat aquest diumenge contra una professora de castellà d'origen aragonès i que viu a Catalunya des de fa 30 anys, Sílvia Torres, per haver dit que votaria sí al referèndum de l'1 d'octubre. Al seu compte de Twitter, Pérez, del PSC, li ha recriminat el missatge i li ha dit "renegada" en resposta al comentari de Torres, que reblava el seu tuit amb un "jotambesocxarnego". Pérez ha criticat aquestes paraules alhora que ha posat Torres dins del sector més radical dels independentistes. 

​No és el primer cop que Pérez aixeca polèmica a les xarxes. El polític socialista ja va ser el protagonista d'una trifulga a les xarxes després d'assegurar que els docents catalans estaven més pendents d'adoctrinar que d'oferir una educació de qualitat.

Pérez va fer hissar una bandera espanyola al Casal Cultural del seu municipi, lloc on hi havia hagut abans una caserna de la Guàrdia Civil, i la setmana passada va criticar el conseller d'Interior, Joaquim Forn, i el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, per la gestió dels atemptats de Barcelona i Cambrils.