Cristina Casol no entregarà l'acta de diputada de Junts: «Si m'expulsen, aniré al grup dels no adscrits»

La parlamentària lleidatana va denunciar que patia discriminació al grup i "assetjament per raó de gènere"

Cristina Casol, al Parlament
Cristina Casol, al Parlament | ACN
18 de gener del 2024
Actualitzat a les 20:43h
La diputada lleidatana de Junts per Catalunya, Cristina Casol, no deixarà l'acta de parlamentària malgrat la voluntat de la direcció del partit, que li ha exigit que se'n vagi, segons ha avançat El Periódico. "Si m'expulsen me n'aniré al grup dels no adscrits", assegura la diputada en declaracions a Nació

La decisió adoptada per la direcció permanent s'ha pres aquest dilluns després que l'informe de l'oficina d'igualtat de la Cambra conclogués que no consten els fets que va denunciar Casol el passat mes de novembre, quan va assegurar que patia discriminació al grup i "assetjament per raó de gènere".

Casol va activar el protocol del Parlament, abans que la també diputada Aurora Madaula, secretària segona de la Mesa i vicepresidenta del partit, assegurés que havia patit "violència silenciosa " per part dels seus "companys i companyes" de grup parlamentari. Amb aquesta nova polèmica s'agreuja la relació entre Borràs i els seus afins i la resta del grup parlamentari i també de la formació independentista.