ERC li demana a Miquel Pueyo que es presenti com a candidat a l'alcaldia de Lleida

El filòleg assegura que s'està pensant si concorre a les primàries

05 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:08h
Miquel Pueyo, al pati del Rectorat de la UdL
Miquel Pueyo, al pati del Rectorat de la UdL | Àlvar Llobet
Miquel Pueyo podria ser el nou candidat a l'alcaldia de Lleida per ERC. La formació independentista li ha demanat al doctor en Filologia Catalana que faci el pas per concórrer a les primàries que es celebraran el proper 23 de maig.

El nom de Pueyo fa setmanes que sona en l'òrbita de la formació republicana per encapçalar una llista renovada a l'actual, per bé que el professor encara ha decidit si aposta per ser cap de cartell a la ciutat de cara a les eleccions municipals del 2019.

El que sembla que ha perdut pistonada en els darrers mesos és Carles Vega, l'actual portaveu del grup municipal a Lleida i que no compta amb l'aval de la direcció del partit, que en diverses ocasions durant aquesta legislatura ha posat en dubte el seu lideratge de manera interna.

Vega va assegurar a inici d'any que tenia ganes de presentar-se i de repetir com a candidat atenent criteris personals, polítics i familiars. El candidat va guanyar la candidatura del 2015 després d'un ajustat frec a frec electoral amb Miquel Castellà.