Donen tant joc als arrossos que es podria fer un de diferent cada dia, emprant els ingredients que t'agraden o que tinguis a mà, el resultat sempre és deliciós.
Ingredients per a 2 persones:
175-200gr. d'arròs bomba
1 ceba
1 tomàquet
5 cols de Brussel·les
2-3 carxofes
4-5 rovellons o rovellons
1 gra d'all
Uns brins de safrà
500cc de brou de verdures
Sal, pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Netegeu les cols de Brussel·les i bulliu-les en aigua i sal uns 5minuts.
Reserveu i guardeu el brou.
Netegeu les carxofes eliminant les fulles exteriors, talleu les puntes, partiu en 4 i treieu el borrissol interior si el tingués. Bulliu-les uns 5 minuts i guardeu també el brou
Ajunteu els brous de les verdures fins a fer uns 500cc. i afegiu els brins de safrà, feu bullir i deixeu reposar.
En una cassola amb una mica d'oli i sal ofegueu la ceba picada durant uns 8 -10 minuts.
Afegiu l'all picat, els bolets trossejats i coeu-ho tot junt un parell de minuts més.
Poseu el tomàquet pelat sense llavors i picat, i continueu la cocció uns 5 minuts.
Afegiu l'arròs, remenu incorporeu les cols de Brussel·les partides per la meitat, les carxofes i el brou amb el safrà bullint, salpebreu.
Deixeu coure a foc mitjà-fort uns 8 minuts, rectifiqueu de sal si fos necessari, baixeu la intensitat del foc i cuineu uns 12 minuts més o fins que l'arròs estigui al vostre gust.
Deixeu reposar tapat 5 minuts abans de servir.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 18 de març de 2018 a les 00:23
Actualitzat el 18 de març de 2018 a les 00:29
Et pot interessar
-
Societat L’Arnau de Vilanova vol incorporar un tercer robot quirúrgic Da Vinci
-
Societat Crítiques a la retirada dels tècnics de manteniment a l’helicòpter medicalitzat de Tremp
-
Societat Serrano jura com a Copríncep d’Andorra i es compromet amb els valors democràtics
-
Societat La UdL tindrà un nou rector al novembre
-
Societat La CUP i Fruita amb Justícia Social denuncien la mort d’un temporer a Fraga
-
Societat Una alumna de la Seu d’Urgell, la millor nota de les PAU a Lleida