A casa ens agrada l’arròs, i a vosaltres?
Ingredients per a 6 persones:
4 Sípies de mida mitjana
½ kg. de cloïsses
2 cebes
½ pebrot verd carnós
½ pebrot vermell
1 tomàquet
500 gr. d'arròs rodó
2 l. de brou de peix
Sal, sucre
julivert picat
Oli d'oliva verge extra
Poseu les cloïsses en un recipient amb aigua i sal; deixeu a la nevera almenys mitja hora.
En una cassola poseu oli, quan estigui calent poseu les cebes picades petites, una mica de sal i deixeu ofegar a foc lent durant uns 25-30 minuts, afegint una mica d'aigua quan sigui necessari.
Transcorregut aquest temps incorporeu els pebrots picats, passats 10 minuts el tomàquet pelat, sense llavors i tallat a daus, mica de sal i de sucre. 2-3 minuts.
Netegeu i trossegeu les sípies en trossos de mos, saltegeu-les en una paella a part i quan hagin absorbit l'aigua que deixen anar s'incorporaran a la cassola quan estigui llest el tomàquet.
Tireu l'arròs, aboqueu el brou de peix, tres parts de brou per una d'arròs, deixeu coure a foc mitja uns 10 minuts, després baixeu una mica el foc i cuineu fins que estigui l'arròs al vostre gust, uns 8 minuts més .
Quan faltin uns 5 minuts perquè estigui llest afegiu les cloïsses ben rentades perquè es cuinin en l'últim moment.
Blog de cuina de la Dolorss
Ara a portada
-
Societat «Si el camp cau, cau tot el país»: resignació i resiliència dels pagesos després de la pedregada Oriol Almacellas Verdés
-
Societat 50.000 hectàrees de cultius afectades per la pedregada a Lleida, segons Unió de Pagesos Redacció
-
-
-
Societat Maribel Pedrol: «El canal d’Urgell no és conegut perquè no l'hem sabut explicar» Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 14 de maig de 2016 a les 21:51
Et pot interessar
-
Societat Les obres d'una planta solar obliguen a desviar els vehicles en una sortida de Lleida
-
Societat Condemnat a 4 anys d'internament per intentar matar un company de residència a Lleida
-
Societat Les empreses de turisme actiu a Lleida superen els 112 milions d'euros en impacte econòmic
-
Societat Rehabilitació de la LV-2012 per millorar la seguretat a les Garrigues