Quan fa fred sempre ens ve de gust alguna cosa calenta, aquesta veguda suposo que us resultarà familiar.
Ingredients per persona:
Mitja cullerada de mel
100 cc. d'aigua
Pell de llimona
2 cullerades de suc de llimona
3 cullerades de whisky
Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la mel.
Afegiu el suc de llimona i el whisky.
Poseu tiretes de la pell groga de la llimona
Cal prendre-ho calent
NOTA: La mel que sigui de qualitat i la quantitat és orientativa, amb una cullerada queda ben dolç.
** Evidentment només per a adults.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de gener de 2018 a les 23:34
Actualitzat el 01 de gener de 2018 a les 23:41
Et pot interessar
-
Societat
El cementiri de Lleida s’amplia amb 30 nous nínxols i ret homenatge a l’alcalde republicà Antoni Vives
-
Societat
Lleida rep 600.000 turistes i assoleix una xifra rècord de pernoctacions a l'estiu
-
Societat
Naix el primer calendari d’advent artesanal fet per monges i Torrons Alemany
-
Societat
Els Premis Literaris de Lleida 2025 reben un rècord de 105 originals, 26 d'assaig i 79 de poesia
-
Societat
Creixen les alertes per assetjament escolar a Lleida i els estudiants es mobilitzen contra el bullying
-
Societat
La CHE prohibeix la navegació a Santa Anna i Canelles fins que no disposin d'una estació de neteja d'embarcacions
