Quan fa fred sempre ens ve de gust alguna cosa calenta, aquesta veguda suposo que us resultarà familiar.
Ingredients per persona:
Mitja cullerada de mel
100 cc. d'aigua
Pell de llimona
2 cullerades de suc de llimona
3 cullerades de whisky
Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la mel.
Afegiu el suc de llimona i el whisky.
Poseu tiretes de la pell groga de la llimona
Cal prendre-ho calent
NOTA: La mel que sigui de qualitat i la quantitat és orientativa, amb una cullerada queda ben dolç.
** Evidentment només per a adults.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de gener de 2018 a les 23:34
Actualitzat el 01 de gener de 2018 a les 23:41
Et pot interessar
-
Societat
El Govern destina més d’1,1 milions d’euros al nou pavelló desmuntable de la Fira de Lleida
-
Societat
Confisquen més de 1.600 peces de roba i articles de marca falsificats a Balaguer
-
Societat
Endesa destina més d'1 milió d'euros a Mollerussa per posar fi als microtalls
-
Societat
La menor de 14 anys del cas de matrimoni forçat torna amb els seus pares
-
Societat
Guia per no perdre't res de les Festes del Sant Crist de Balaguer
-
Societat
Helena Kirchner obre les Festes del Sant Crist reivindicant el valor del passat com a clau per entendre el present
