Quan fa fred sempre ens ve de gust alguna cosa calenta, aquesta veguda suposo que us resultarà familiar.
Ingredients per persona:
Mitja cullerada de mel
100 cc. d'aigua
Pell de llimona
2 cullerades de suc de llimona
3 cullerades de whisky
Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la mel.
Afegiu el suc de llimona i el whisky.
Poseu tiretes de la pell groga de la llimona
Cal prendre-ho calent
NOTA: La mel que sigui de qualitat i la quantitat és orientativa, amb una cullerada queda ben dolç.
** Evidentment només per a adults.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de gener de 2018 a les 23:34
Actualitzat el 01 de gener de 2018 a les 23:41
Et pot interessar
-
Societat El Gremi de Forners de Lleida treballa en la creació d'un nou pa artesanal
-
Societat Busquen voluntaris per netejar un refugi al Pirineu
-
Societat Una agenda escolar uneix natura i educació als parcs del Pirineu
-
Societat L’Ajuntament de Lleida millora l’asfaltat de tres camins de l’Horta
-
Societat La Paeria estrena canal de WhatsApp i un Xatbot del Padró
-
Societat Fira de Lleida aixeca el seu primer pavelló desmuntable