Quan fa fred sempre ens ve de gust alguna cosa calenta, aquesta veguda suposo que us resultarà familiar.
Ingredients per persona:
Mitja cullerada de mel
100 cc. d'aigua
Pell de llimona
2 cullerades de suc de llimona
3 cullerades de whisky
Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la mel.
Afegiu el suc de llimona i el whisky.
Poseu tiretes de la pell groga de la llimona
Cal prendre-ho calent
NOTA: La mel que sigui de qualitat i la quantitat és orientativa, amb una cullerada queda ben dolç.
** Evidentment només per a adults.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de gener de 2018 a les 23:34
Actualitzat el 01 de gener de 2018 a les 23:41
Et pot interessar
-
Societat L’Arnau de Vilanova vol incorporar un tercer robot quirúrgic Da Vinci
-
Societat Crítiques a la retirada dels tècnics de manteniment a l’helicòpter medicalitzat de Tremp
-
Societat Serrano jura com a Copríncep d’Andorra i es compromet amb els valors democràtics
-
Societat La UdL tindrà un nou rector al novembre
-
Societat La CUP i Fruita amb Justícia Social denuncien la mort d’un temporer a Fraga
-
Societat Una alumna de la Seu d’Urgell, la millor nota de les PAU a Lleida