Quan fa fred sempre ens ve de gust alguna cosa calenta, aquesta veguda suposo que us resultarà familiar.
Ingredients per persona:
Mitja cullerada de mel
100 cc. d'aigua
Pell de llimona
2 cullerades de suc de llimona
3 cullerades de whisky
Escalfeu l'aigua i desfeu-hi la mel.
Afegiu el suc de llimona i el whisky.
Poseu tiretes de la pell groga de la llimona
Cal prendre-ho calent
NOTA: La mel que sigui de qualitat i la quantitat és orientativa, amb una cullerada queda ben dolç.
** Evidentment només per a adults.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
-
Mercolleida constata una lleu millora del mercat porcí tot i les pèrdues per la pesta porcina Àlvar Llobet i Sotelo
-
La Diputació aprovarà un pressupost de 223,7 milions per al 2026, un 28% més que enguany Àlvar Llobet i Sotelo
-
La Paeria presenta un pressupost de 269 milions per al 2026, el més alt de la seva història recent Àlvar Llobet i Sotelo
-
Publicat el 01 de gener de 2018 a les 23:34
Actualitzat el 01 de gener de 2018 a les 23:41
Et pot interessar
-
Societat
Detinguts quatre homes a Lleida per robar cable de coure de la xarxa ferroviària
-
Societat
Els Pastorets arriben a Balaguer amb tres funcions, noves cançons i una revolució escènica
-
Societat
Ofensiva contra la planta de biogàs de la Sentiu de Sió: veïns i ajuntaments van als tribunals
-
Societat
Els sindicats alerten de pèrdues de 24 milions setmanals i veuen «insuficients» els ajuts per la PPA
-
Societat
Ocupacions del 80% al Pirineu lleidatà per la Puríssima
-
Societat
Aspid destapa el caos accessible als autobusos i trens de Ponent
