De tant en tant m'agrada "netejar" el congelador, i és que més o menys sé el que tinc però sempre se m'escapa alguna cosa.
Tenia unes crêps (aquí) , les congelo embolicades en film o dins d'una bossa de plàstic i es guarden bé, així que vaig pensar que ja era hora de treure-les.
Ingredients per a 4 persones:
7-8 crêps (aquí)
10 c / s de verdures cuites tallades menudes
200 cc. de beixamel (aquí)
4-5 c / s de sofregit de tomàquet (aquí)
1 gra d'all
pinyons
2-3 c / s de formatge ratllat
En una paella amb una mica d'oli daureu l'all picat, doneu unes voltes i afegiu les verdures cuites, poseu uns pinyons, ho deixeu coure durant uns 4-5 minuts.
Afegiu a aquestes verdures unes 3-4 c / s de beixamel, barregeu.
Talleu cada crêps per la meitat, poseu una mica de les verdures anteriors i enrotlleu com un caneló.
Poseu-los en una plata apta per al forn untada amb un parell de cullerades de beixamel.
Barregeu la beixamel restant amb la salsa de tomàquet i ho repartiu per sobre dels canelons de crêps, escampeu una mica de formatge ratllat, uns pinyons i gratineu al forn.
NOTA : Les verdures cuites tallades menudes eren bròquil, coliflor i carabassa. Però podeu fer-los de les verdures que vulgueu.
** La beixamel que sigui una mica clareta.
** C / s = cullera sopera
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 17 d’octubre de 2016 a les 01:48
Actualitzat el 17 d’octubre de 2016 a les 01:51
Et pot interessar
-
Societat Els Alamús estrenen un servei pioner per treure efectiu al bar social
-
Societat El 10% dels alumnes de la UdL han pensat a suïcidar-se alguna vegada
-
Societat Aquests són els noms més comuns entre els lleidatans
-
Societat La Facultat de Lletres de la UdL trenca tòpics amb una campanya viral a xarxes
-
Societat Els escolars del Pallars Sobirà descobreixen la vida ramadera amb el projecte «D’Estudi al Tros»
-
Societat Lleida pot assolir els 36 °C en l’episodi de calor més intens d’un mes de maig