De tant en tant m'agrada "netejar" el congelador, i és que més o menys sé el que tinc però sempre se m'escapa alguna cosa.
Tenia unes crêps (aquí) , les congelo embolicades en film o dins d'una bossa de plàstic i es guarden bé, així que vaig pensar que ja era hora de treure-les.
Ingredients per a 4 persones:
7-8 crêps (aquí)
10 c / s de verdures cuites tallades menudes
200 cc. de beixamel (aquí)
4-5 c / s de sofregit de tomàquet (aquí)
1 gra d'all
pinyons
2-3 c / s de formatge ratllat
En una paella amb una mica d'oli daureu l'all picat, doneu unes voltes i afegiu les verdures cuites, poseu uns pinyons, ho deixeu coure durant uns 4-5 minuts.
Afegiu a aquestes verdures unes 3-4 c / s de beixamel, barregeu.
Talleu cada crêps per la meitat, poseu una mica de les verdures anteriors i enrotlleu com un caneló.
Poseu-los en una plata apta per al forn untada amb un parell de cullerades de beixamel.
Barregeu la beixamel restant amb la salsa de tomàquet i ho repartiu per sobre dels canelons de crêps, escampeu una mica de formatge ratllat, uns pinyons i gratineu al forn.
NOTA : Les verdures cuites tallades menudes eren bròquil, coliflor i carabassa. Però podeu fer-los de les verdures que vulgueu.
** La beixamel que sigui una mica clareta.
** C / s = cullera sopera
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 17 d’octubre de 2016 a les 01:48
Actualitzat el 17 d’octubre de 2016 a les 01:51
Et pot interessar
-
Societat La CUP i Fruita amb Justícia Social denuncien la mort d’un temporer a Fraga
-
Societat Una alumna de la Seu d’Urgell, la millor nota de les PAU a Lleida
-
Societat Catalunya preveu una collita de pera un 43% més gran que la de l'any passat, però encara per sota de la mitjana
-
Societat Dos germans de Bellpuig reben una reclamació d’Hisenda per una multa del seu pare ja difunt
-
Societat El turisme a Lleida es concentra en pics d’estiu i hivern, amb comarques que quintuplican la població
-
Societat La coca de recapte, estrella del Sant Joan a Lleida