Paral·lelament a la verema de Casa Beal al llarg del primer cap de setmana d’octubre també es va veremar la plantació del Celler Mas Berenguer, als terrenys situats a la carretera de Fontaneda (Sant Julià). Mas Berenguer ha collit 1.400 quilos de les varietats Chardonnay blanc, Pinot negre i Cabernet Sauvignon blanc. Mas Berenguer va plantar la vinya l’any 2008 i enguany realitza la primera verema, amb què elaborarà els seus primers vins.
Casa Beal elaborarà la collita de Mas Berenguer en les seves instal·lacions, on premsarà i fermentarà el vi. El celler Casa Beal, pioner en el ressorgiment del vi a Andorra, facilita al Celler Mas Berenguer el seu assessorament enològic i suport logístic.
Casa Beal, que va iniciar la seva activitat al voltant del vi fa més de 26 anys, va plantar durant els primers temps fins a set varietats diferents de ceps per trobar la que millor s’adaptés a la climatologia i les condicions específiques de la terra. La varietat Gewürztraminer va resultar la més idònia i és amb què s’elabora Cim de Cel.
Cim de Cel suposa, doncs, el ressorgiment de l’activitat vitivinícola al Principat d’Andorra, que havia estat interrompuda durant més d’un segle. Les característiques i l’altitud del terreny, situat a uns 1.100 metres al poble de Nagol (Sant Julià de Lòria), fan de Cim de Cel un dels vins conreats a major alçada de tot Europa.