Aquest tipus de coques m'encanten tant com aperitiu, en racions petites, com per un sopar.
Són perfectes per quan vénen amics a casa i és que són bones!
Ingredients per a 4-5 persones:
1 carbassó
250 gr. de formatge de cabra en rulo
Per a la massa:
¼ kg. de farina
½ c / c de sal
1 c / p rasa de llevat sec
25 cc. d'oli
100-130 cc. d'aigua
Farigola, romaní, orenga
pebre negre
Fer la massa: barregeu farina, llevat, i una mica d'aromàtiques.
Afegiu l'oli i l'aigua que l'anireu posant a mesura que la massa la demani, en una batedora i si és a mà en un recipient. Amasseu uns 5 minuts, deixeu-la reposar tapada 30 minuts en un lloc càlid.
Esteneu la massa deixant-la molt fina, talleu trossos no molt grans, pinteu amb oli i la poseu al forn a 180 graus, 5 minuts.
Talleu el carbassó a tires fines, col·loqueu-les a sobre la massa precuita.
Tireu un fil d’oli per damunt i enforneu una altra vegada 10-12 minuts.
Fora del forn repartiu per sobre trossos de formatge, poseu dins del forn apagat ja, un parell de minuts perquè el formatge es fongui una mica.
Poseu una mica de pebre al damunt.
Blog de cuina de la dolorss
Ara a portada
-
-
Societat Maribel Pedrol: «El canal d’Urgell no és conegut perquè no l'hem sabut explicar» Àlvar Llobet i Sotelo
-
Societat Condemnat a 4 anys d'internament per intentar matar un company de residència a Lleida Redacció
-
Societat Les obres d'una planta solar obliguen a desviar els vehicles en una sortida de Lleida Redacció
-
Publicat el 25 de novembre de 2017 a les 23:33
Et pot interessar
-
Societat Les empreses de turisme actiu a Lleida superen els 112 milions d'euros en impacte econòmic
-
Societat Croada de la Urbana contra la venda ambulant al Centre Històric de Lleida
-
Societat El nombre de viatgers allotjats en hotels lleidatans cau un 11,7% al març
-
Societat La compravenda d'habitatges a Lleida augmenta un 16,5% al febrer