Es tracta d'un entrepà fet amb pa de motlle, formatge i pernil, daurat a la planxa o al forn, encara que sembli un "bikini" la diferencia està en que porta també beixamel.
Ingredients per a 1 persona:
2 llesques de pa de motlle
1 tall de pernil dolç
3 c / s de formatge ratllat cremós
4 c / s de salsa beixamel (aquí)
mantega
Suqueu les dues llesques amb una mica de beixamel, sobre 1 d'elles poseu formatge ratllat, un tall de pernil dolç, una mica més de formatge ratllat i tanqueu amb l'altra llesca, pressioneu bé. Unteu les dues cares exteriors del entrepà amb una mica de mantega i daureu-lo en una planxa pels dos costats.
Poseu una mica de beixamel sobre la part superior de l'entrepà torrat, una mica de formatge ratllat i gratineu al forn fins que estigui daurat.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 26 de maig de 2016 a les 00:58
Actualitzat el 26 de maig de 2016 a les 01:01
Et pot interessar
-
Societat La dona de l'acusat de violar la seva filla a Lleida el denuncia per maltractaments
-
Societat Vedella en cerca i captura després de fugir de l'escorxador de Balaguer
-
Societat Cap de les parts va demanar presó per al pare detingut per violar la seva filla a Lleida
-
Societat El Govern oficialitza la modernització del Canalet de Tàrrega
-
Societat La nova fira Agobiotech Forum de Lleida ja registra un 85% d’ocupació
-
Societat Els ramaders del Pirineu tanquen un bon estiu de pastura a la muntanya de Llessui