Es tracta d'un entrepà fet amb pa de motlle, formatge i pernil, daurat a la planxa o al forn, encara que sembli un "bikini" la diferencia està en que porta també beixamel.
Ingredients per a 1 persona:
2 llesques de pa de motlle
1 tall de pernil dolç
3 c / s de formatge ratllat cremós
4 c / s de salsa beixamel (aquí)
mantega
Suqueu les dues llesques amb una mica de beixamel, sobre 1 d'elles poseu formatge ratllat, un tall de pernil dolç, una mica més de formatge ratllat i tanqueu amb l'altra llesca, pressioneu bé. Unteu les dues cares exteriors del entrepà amb una mica de mantega i daureu-lo en una planxa pels dos costats.
Poseu una mica de beixamel sobre la part superior de l'entrepà torrat, una mica de formatge ratllat i gratineu al forn fins que estigui daurat.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
-
Maria Àngels Balsells fa història com a primera rectora de la Universitat de Lleida Àlvar Llobet i Sotelo
-
-
Balaguer opta a 12,5 milions per transformar a fons el Centre Històric entre 2026 i 2030 Àlvar Llobet i Sotelo
-
Les Garrigues preveu una campanya millor que la dels tres darrers anys «desastrosos» Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 26 de maig de 2016 a les 00:58
Actualitzat el 26 de maig de 2016 a les 01:01
Et pot interessar
-
Societat
Els noms que triomfen a Lleida el 2024 trenquen tots els pronòstics
-
Societat
Una associació reclama prioritzar el transport públic actual abans que el nou AVE Lleida-Madrid
-
Societat
Lleida es reivindica amb l’Agrobiotech, la fira del futur del camp
-
Societat
Jutjaran la treballadora d'un local d'oci de l'Alta Ribagorça per traficar amb cocaïna i heroïna
-
Societat
El Govern ultima canvis perquè més regants accedeixin als ajuts de la modernització dels Canals d’Urgell
-
Societat
Baqueira Beret encetarà la temporada amb neu fresca i pistes noves
