Es tracta d'un entrepà fet amb pa de motlle, formatge i pernil, daurat a la planxa o al forn, encara que sembli un "bikini" la diferencia està en que porta també beixamel.
Ingredients per a 1 persona:
2 llesques de pa de motlle
1 tall de pernil dolç
3 c / s de formatge ratllat cremós
4 c / s de salsa beixamel (aquí)
mantega
Suqueu les dues llesques amb una mica de beixamel, sobre 1 d'elles poseu formatge ratllat, un tall de pernil dolç, una mica més de formatge ratllat i tanqueu amb l'altra llesca, pressioneu bé. Unteu les dues cares exteriors del entrepà amb una mica de mantega i daureu-lo en una planxa pels dos costats.
Poseu una mica de beixamel sobre la part superior de l'entrepà torrat, una mica de formatge ratllat i gratineu al forn fins que estigui daurat.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
-
Mercolleida constata una lleu millora del mercat porcí tot i les pèrdues per la pesta porcina Àlvar Llobet i Sotelo
-
La Diputació aprovarà un pressupost de 223,7 milions per al 2026, un 28% més que enguany Àlvar Llobet i Sotelo
-
La Paeria presenta un pressupost de 269 milions per al 2026, el més alt de la seva història recent Àlvar Llobet i Sotelo
-
Publicat el 26 de maig de 2016 a les 00:58
Actualitzat el 26 de maig de 2016 a les 01:01
Et pot interessar
-
Societat
Detinguts quatre homes a Lleida per robar cable de coure de la xarxa ferroviària
-
Societat
Els Pastorets arriben a Balaguer amb tres funcions, noves cançons i una revolució escènica
-
Societat
Ofensiva contra la planta de biogàs de la Sentiu de Sió: veïns i ajuntaments van als tribunals
-
Societat
Els sindicats alerten de pèrdues de 24 milions setmanals i veuen «insuficients» els ajuts per la PPA
-
Societat
Ocupacions del 80% al Pirineu lleidatà per la Puríssima
-
Societat
Aspid destapa el caos accessible als autobusos i trens de Ponent
