Es tracta d'un entrepà fet amb pa de motlle, formatge i pernil, daurat a la planxa o al forn, encara que sembli un "bikini" la diferencia està en que porta també beixamel.
Ingredients per a 1 persona:
2 llesques de pa de motlle
1 tall de pernil dolç
3 c / s de formatge ratllat cremós
4 c / s de salsa beixamel (aquí)
mantega
Suqueu les dues llesques amb una mica de beixamel, sobre 1 d'elles poseu formatge ratllat, un tall de pernil dolç, una mica més de formatge ratllat i tanqueu amb l'altra llesca, pressioneu bé. Unteu les dues cares exteriors del entrepà amb una mica de mantega i daureu-lo en una planxa pels dos costats.
Poseu una mica de beixamel sobre la part superior de l'entrepà torrat, una mica de formatge ratllat i gratineu al forn fins que estigui daurat.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 26 de maig de 2016 a les 00:58
Actualitzat el 26 de maig de 2016 a les 01:01
Et pot interessar
-
Societat Raimat enceta una verema marcada pel fred amb bones previsions de qualitat
-
Societat Assir Lleida i Popetaines impulsen un model integral per a la lactància materna
-
Societat La Diputació rehabilita la carretera entre les Borges i la Floresta
-
Societat Les fades de Carner-Ribalta «s’escapen» del vandalisme
-
Societat L’últim gest solidari d’Anna Salvadó recapta més de 6.000 euros per Palestina
-
Societat Educació planteja reduir ràtios als centres de màxima complexitat de Lleida