Croque Monsieur

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Publicat el 26 de maig de 2016 a les 00:58
Actualitzat el 26 de maig de 2016 a les 01:01
Es tracta d'un entrepà fet amb pa de motlle, formatge i pernil, daurat a la planxa o al forn, encara que sembli un "bikini" la diferencia està en que porta també beixamel.
 
Ingredients per a 1 persona:
2 llesques de pa de motlle
1 tall de pernil dolç
3 c / s de formatge ratllat cremós
4 c / s de salsa beixamel (aquí) 
mantega
 
Suqueu les dues llesques amb una mica de beixamel, sobre 1 d'elles poseu formatge ratllat, un tall de pernil dolç, una mica més de formatge ratllat i tanqueu  amb l'altra llesca, pressioneu bé. Unteu les dues cares exteriors del entrepà amb una mica de mantega i daureu-lo en una planxa pels dos costats.
 
Poseu una mica de beixamel sobre la part superior de l'entrepà torrat, una mica de formatge ratllat i gratineu al forn fins que estigui daurat.
 
Blog de cuina de la dolorss