El curs ha estat impartit per tècnics del Laboratori d’anàlisi i control de la contaminació ambiental, Laiccona, una de les empreses de més prestigi del sector, i ha estat seguit pels cuiners, ajudants de cuina, monitors de menjador i personal de neteja de tots els centres d’ensenyament de la comarca.
L’objectiu del curs ha estat facilitar la informació necessària perquè els treballadors de cuines i menjadors escolars prenguin consciència del paper que juguen com a manipuladors d’aliments i adquireixin els coneixements de què cal disposar per poder garantir la preparació d’aliments segurs. Així, el curs ha tractat dels perills en la industria alimentària; la higiene personal, del locals, els estris de treball i els aliments; i la preparació dels aliments.
Des del Consell Comarcal s’ha valorat molt positivament l’alta participació al curs, un fet que posa de manifest la conscienciació i la professionalitat dels treballadors de les cuines i els menjadors de les escoles i que, alhora, és una garantía d’higiene i seguretat de cara a l’alimentació dels infants i adolescents que dinen als centres.
Imatge del curs. Imatge del curs.