El Consell introduirà carn de la comarca als menús escolars

Publicat el 12 de setembre de 2009 a les 17:30

El Consell Comarcal portava ja molt de temps treballant en aquest assumpte i segons el President del Consell Comarcal, Joan Perelada, “hem arribat a un acord molt satisfactori per totes les parts. La introducció de la carn als menús escolars és un primer pas i segons com es desenvolupi el projecte volem introduir més productes de la zona”. També es va mostrar satisfet de la actitud receptiva mostrada per l’empresa ja que “sense la seva voluntat de col·laboració hagués estat impossible fer-ho”.

Els nens i nenes usuàries del menjador escolar menjaran, almenys una vegada al mes estofat, escalopa, llonganissa i salsitxes fetes amb carn de la comarca. “Al llarg del curs també introduirem les hamburgueses, les mandonguilles i la cuixa de xai”.

Les carnisseries que participen al projecte són les següents: Elena, Bon Rebost, Peguera Pallars, Ca l’Aiguader del Pont de Suert i el Llinat de Barruera.