Els millors formatges del món

Serrat Gros torna a ampliar el seu palmarès internacional. La formatgeria d'Ossera ha guanyat dues medalles de plata als World Cheese Awards 2013, el campionat mundial del sector

Publicat el 30 de novembre de 2013 a les 21:07

El jurat ha reconegut amb el segon premi de les seves categories el formatge Serrat Gros i el Cadinell, tots dos d'ovella de pasta tova. En anteriors certamens, la marca alturgellenca ja havia obtingut una medalla d'or (el 2010 per Lo Pebrat d'Ossera), dos bronzes (Lo Pebrat i Serrat Gros) i una altra plata (el 2011, també per Lo Cadinell).

L'elaboradora, Mercè Lagrava, ha celebrat tant aquest èxit com els excel·lents resultats del conjunt de formatgers catalans, que han sumat un gran nombre de medalles. Entre els guardonats amb medalla de plata també hi ha Betara, Formatges Artesans de Ponent, Mas El Garet i El Bac de Joan Puigcorbé, entre d'altres.

Un cop més, el formatges artesans del Pirineu reben el reconeixement internacional a la seva qualitat.