Senzillesa no està renyit amb exquisidesa i amb un bon producte millor si hi ha una elaboració simple per potenciar més i millor el producte en qüestió.
Ingredients per a 2 persones:
8 escamarlans de bona mida
2 alls
julivert
3 c / s de conyac
sal
pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Piqueu els alls, el julivert, poseu-los en un bol i afegiu el conyac, un pessic de sal i pebre negre al vostre gust.
En una planxa que estigui ben calenta poseu els escamarlans d'esquena, tireu unes cullerades del preparat anterior a la part del cos, cuineu durant 2 minuts.
Doneu-los la volta i cuineu dos minuts més.
Retireu del foc i els poseu en un plat de servir, poseu una mica més de guarniment i salpebreu al gust.
NOTA: El temps de cocció depèn de la mida dels escamarlans, si són petites doncs un minut per cada costat.
** Sempre és millor pecar per defecte que per excés de cocció, massa cuites no sant bones.
* Se sap que estan cuites quan la part de la cua, de les potes, passa de ser transparent a blanca.
** c / s = cullera de les soperes
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
Escamarlans a la planxa amb guarniment de conyac
La recepta de la blocaire gastronòmica Dolors Mateu
Ara a portada
Publicat el 18 de gener de 2019 a les 22:46