Amb tres ingredients mireu quina cosa més bona podem fer.
Us animeu?
Ingredients per a unes 20 espirals:
1 làmina de massa de pasta de full
100 gr de fruites confitades
1 ou
50 gr de sucre llustre
Esteneu la làmina de pasta de full i pinteu-la amb ou batut.
Repartiu per sobre la fruita confitada i enrotlleu per la part més llarga.
Guardeu a la nevera uns 20 minuts perquè es refredi la massa.
Talleu aquesta massa en rodanxes d'1 ½ - 2 cm. i aneu-los col·locant sobre d'una safata de forn amb paper d'enfornar, separades entre si ja que al coure s'expandeixen.
Feu coure al forn preescalfat a uns 200º durant uns 10-15 minuts.
Un cop freds, pinteu-les amb una barreja feta amb 50 gr. de sucre llustre i 25cc. d'aigua.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 08 d’abril de 2018 a les 00:50
Actualitzat el 08 d’abril de 2018 a les 00:56
Et pot interessar
-
Societat Ros Roca obre una macroplanta a Tàrrega amb 25 milions d’inversió i 200 nous llocs de treball
-
Societat La joventut socialista planta cara a l’arribada d’una sala de jocs a la Seu d’Urgell
-
Societat El foc de Torrefeta, el més gran de l’estiu
-
Societat Lleida es menja Barcelona: el TastaLleida porta el Pirineu i Ponent al mercat de Sant Antoni
-
Societat Mahou San Miguel va créixer un 11% el 2024 fins als 326 milions
-
Societat L’orgue centenari de la Seu d’Urgell reneix després de dos anys de silenci