Amb tres ingredients mireu quina cosa més bona podem fer.
Us animeu?
Ingredients per a unes 20 espirals:
1 làmina de massa de pasta de full
100 gr de fruites confitades
1 ou
50 gr de sucre llustre
Esteneu la làmina de pasta de full i pinteu-la amb ou batut.
Repartiu per sobre la fruita confitada i enrotlleu per la part més llarga.
Guardeu a la nevera uns 20 minuts perquè es refredi la massa.
Talleu aquesta massa en rodanxes d'1 ½ - 2 cm. i aneu-los col·locant sobre d'una safata de forn amb paper d'enfornar, separades entre si ja que al coure s'expandeixen.
Feu coure al forn preescalfat a uns 200º durant uns 10-15 minuts.
Un cop freds, pinteu-les amb una barreja feta amb 50 gr. de sucre llustre i 25cc. d'aigua.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
-
Mercolleida constata una lleu millora del mercat porcí tot i les pèrdues per la pesta porcina Àlvar Llobet i Sotelo
-
La Diputació aprovarà un pressupost de 223,7 milions per al 2026, un 28% més que enguany Àlvar Llobet i Sotelo
-
La Paeria presenta un pressupost de 269 milions per al 2026, el més alt de la seva història recent Àlvar Llobet i Sotelo
-
Publicat el 08 d’abril de 2018 a les 00:50
Actualitzat el 08 d’abril de 2018 a les 00:56
Et pot interessar
-
Societat
Detinguts quatre homes a Lleida per robar cable de coure de la xarxa ferroviària
-
Societat
Els Pastorets arriben a Balaguer amb tres funcions, noves cançons i una revolució escènica
-
Societat
Ofensiva contra la planta de biogàs de la Sentiu de Sió: veïns i ajuntaments van als tribunals
-
Societat
Els sindicats alerten de pèrdues de 24 milions setmanals i veuen «insuficients» els ajuts per la PPA
-
Societat
Ocupacions del 80% al Pirineu lleidatà per la Puríssima
-
Societat
Aspid destapa el caos accessible als autobusos i trens de Ponent
