Espirals de pasta de full amb fruites confitades

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Publicat el 08 d’abril de 2018 a les 00:50
Actualitzat el 08 d’abril de 2018 a les 00:56
Amb tres ingredients mireu quina cosa més bona  podem fer.

Us animeu?

 
Ingredients per a unes 20 espirals:

1 làmina de massa de pasta de full
100 gr de fruites confitades
1 ou
50 gr de sucre llustre

Esteneu la làmina de pasta de full i pinteu-la amb ou batut.

Repartiu per sobre la fruita confitada i enrotlleu per la part més llarga. 

Guardeu a la nevera uns 20 minuts perquè es refredi la massa.

Talleu aquesta massa en rodanxes d'1 ½ - 2 cm. i aneu-los col·locant sobre d'una safata de forn amb paper d'enfornar, separades entre si ja que al coure s'expandeixen.

Feu coure al forn preescalfat a uns 200º durant uns 10-15 minuts.

 

Un cop freds, pinteu-les  amb una barreja feta amb 50 gr. de sucre llustre i 25cc. d'aigua.

 
Blog de cuina de la dolorss