Si aneu amb presses en 20 minuts podeu tenir aquest plat preparat .
Ingredients per a 2 persones:
150-200 gr de pasta noodles
1 ceba morada
½ pebrot vermell
½ carbassó
2-3 cullerades de salsa de soja
50 cc d'aigua
sèsam negre
Oli d'oliva verge extra
Coeu la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Escorreu-la i passar-la per l'aigua freda i la reserveu.
Mentre en un wok calent aboqueu una cullerada d'oli, les verdures tallades en juliana o tires fines, uns 50 cc d'aigua, la salsa de soja i ho deixeu coure fins que absorbeixi gairebé tota l'aigua.
Incorporeu la pasta, barregeu bé amb les verdures i escampeu una mica de sèsam negre per sobre.
NOTA : La quantitat de pasta, que també poden ser tallarines o espaguetis, és orientativa.
** L'aigua que no sigui molta, com una tassa de les cafè, és només per no posar massa oli i que les verdures quedin cuites.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 22 de gener de 2017 a les 00:55
Actualitzat el 22 de gener de 2017 a les 00:59
Et pot interessar
-
Societat
El cementiri de Lleida s’amplia amb 30 nous nínxols i ret homenatge a l’alcalde republicà Antoni Vives
-
Societat
Lleida rep 600.000 turistes i assoleix una xifra rècord de pernoctacions a l'estiu
-
Societat
Naix el primer calendari d’advent artesanal fet per monges i Torrons Alemany
-
Societat
Els Premis Literaris de Lleida 2025 reben un rècord de 105 originals, 26 d'assaig i 79 de poesia
-
Societat
Creixen les alertes per assetjament escolar a Lleida i els estudiants es mobilitzen contra el bullying
-
Societat
La CHE prohibeix la navegació a Santa Anna i Canelles fins que no disposin d'una estació de neteja d'embarcacions
