Si aneu amb presses en 20 minuts podeu tenir aquest plat preparat .
Ingredients per a 2 persones:
150-200 gr de pasta noodles
1 ceba morada
½ pebrot vermell
½ carbassó
2-3 cullerades de salsa de soja
50 cc d'aigua
sèsam negre
Oli d'oliva verge extra
Coeu la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Escorreu-la i passar-la per l'aigua freda i la reserveu.
Mentre en un wok calent aboqueu una cullerada d'oli, les verdures tallades en juliana o tires fines, uns 50 cc d'aigua, la salsa de soja i ho deixeu coure fins que absorbeixi gairebé tota l'aigua.
Incorporeu la pasta, barregeu bé amb les verdures i escampeu una mica de sèsam negre per sobre.
NOTA : La quantitat de pasta, que també poden ser tallarines o espaguetis, és orientativa.
** L'aigua que no sigui molta, com una tassa de les cafè, és només per no posar massa oli i que les verdures quedin cuites.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 22 de gener de 2017 a les 00:55
Actualitzat el 22 de gener de 2017 a les 00:59
Et pot interessar
-
Societat L’orgue centenari de la Seu d’Urgell reneix després de dos anys de silenci
-
Societat Bungalous amb futur: la Pobla de Segur els rehabilita per allotjar els alumnes de muntanya
-
Societat Montse Pujol, nova presidenta de la Trobada del Pirineu
-
Societat Rebel·lia a les Garrigues: els ajuntaments bloquegen el conveni de carreteres de la Diputació i la Generalitat
-
Societat Lleida estrena la fira MOS amb gastronomia, automoció i un toc de tradició de Sant Miquel
-
Societat Blindatge al Centre Històric de Lleida per l’Obert: detectors de metalls i més de 50 agents