Si aneu amb presses en 20 minuts podeu tenir aquest plat preparat .
Ingredients per a 2 persones:
150-200 gr de pasta noodles
1 ceba morada
½ pebrot vermell
½ carbassó
2-3 cullerades de salsa de soja
50 cc d'aigua
sèsam negre
Oli d'oliva verge extra
Coeu la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Escorreu-la i passar-la per l'aigua freda i la reserveu.
Mentre en un wok calent aboqueu una cullerada d'oli, les verdures tallades en juliana o tires fines, uns 50 cc d'aigua, la salsa de soja i ho deixeu coure fins que absorbeixi gairebé tota l'aigua.
Incorporeu la pasta, barregeu bé amb les verdures i escampeu una mica de sèsam negre per sobre.
NOTA : La quantitat de pasta, que també poden ser tallarines o espaguetis, és orientativa.
** L'aigua que no sigui molta, com una tassa de les cafè, és només per no posar massa oli i que les verdures quedin cuites.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
-
-
Maria Àngels Balsells fa història com a primera rectora de la Universitat de Lleida Àlvar Llobet i Sotelo
-
-
Balaguer opta a 12,5 milions per transformar a fons el Centre Històric entre 2026 i 2030 Àlvar Llobet i Sotelo
-
Les Garrigues preveu una campanya millor que la dels tres darrers anys «desastrosos» Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 22 de gener de 2017 a les 00:55
Actualitzat el 22 de gener de 2017 a les 00:59
Et pot interessar
-
Societat
Els noms que triomfen a Lleida el 2024 trenquen tots els pronòstics
-
Societat
Una associació reclama prioritzar el transport públic actual abans que el nou AVE Lleida-Madrid
-
Societat
Lleida es reivindica amb l’Agrobiotech, la fira del futur del camp
-
Societat
Jutjaran la treballadora d'un local d'oci de l'Alta Ribagorça per traficar amb cocaïna i heroïna
-
Societat
El Govern ultima canvis perquè més regants accedeixin als ajuts de la modernització dels Canals d’Urgell
-
Societat
Baqueira Beret encetarà la temporada amb neu fresca i pistes noves
