Inventen un nou embolcall per a productes curats

Publicat el 03 de juliol de 2008 a les 14:43

El teixit d'aquesta bossa, d'ús habitual als hospitals i quiròfans, és reutilitzable, i proporciona una absoluta garantia d'higiene i sanitat de l'aliment protegit al seu interior. A més a més, potencia la concentració dels sabors dels productes curats (pernils i embotits).

Recordem que aquestes dues empreses de l'Alt Urgell, Embotits Estamariu i Dispositivos Protect-MV, van rebre l'any passat uns dels premis que anualment atorga el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en reconeixement als millors projectes empresarials de la demarcació.

Concretament, l'empresa Embotits Estamariu, d'elaboració artesanal, va ser distingida amb el premi a la millor empresa agroalimentària per la qualitat dels productes. A més a més, la firma ha estat pionera en la introducció d'una línia específicament reconeguda d'embotits per a celíacs. Mentre que en l'apartat del premi a la innovació, va ser guardonada l'empresa Dispositivos Protect.MV, SL, que fabrica bosses d'aliments i agricultura.