Jornades de formatges de pasta tova

Publicat el 18 de setembre de 2007 a les 17:12

Durant tot el dia l'Escola de Capacitació Agrària del Pirineu ha acollit la primera jornada sobre els formatges de pasta tova, a la qual han assistit 23 formatgers professionals del sector en actiu.

Els assitents que han après d'una manera teòrica i pràctica el control de paràmetres en la coagulació del formatge de pastes toves, tindràn ocasió de participar en la següent jornada demà, en la que apendràn els criteris a respectar.

D'altra banda, les jornades del formatge de pasta tova conclourà el pròxim dimarts 9 d'octubre amb el tema, accidents de fabricació.

Les jornades les imparteixen l'assessor en formatges, Patrick Anglade, el director tècnic de la cooperativa Cadí, Christian Bourreau i Josep Balcells, tècnic de Cadí.

 

 

Jornades de formatges de pasta tova Jornada sobre el control de parametres en la coagulació del formatge de pastes toves.