La Carnisseria París de Balaguer ha aconseguit un reconeixement internacional destacat en el sector carni. Els seus propietaris, Anna París i Toni Guillaumet, van formar part de la Selecció Espanyola de Carnissers que va participar en el World Butchers’ Challenge celebrat a París el passat mes de març.
Durant aquesta competició mundial, l'equip balaguerí va obtenir dos premis significatius: el de Millor elaboració de porc, gràcies a una creació d'Anna París que va captivar el jurat, i el d'Equip més sostenible, valorant aspectes com la neteja de l'espai de treball, el poc consum de plàstics, el reciclatge i l'aprofitament màxim dels animals sense malbaratar aliment.
Des de l'establiment asseguren que aquest èxit "és fruit de dos anys d'entrenaments intensius, incloent viatges setmanals a Madrid per preparar-se". La seva dedicació i professionalitat han estat reconegudes tant a nivell internacional com local.
Com a mostra d'agraïment i reconeixement, la Paeria de Balaguer ha rebut oficialment aquest dimarts París i Guillaumet, destacant la seva contribució a la promoció de la ciutat en l'àmbit gastronòmic i artesanal. La Carnisseria París, establerta des de 1983, continua oferint productes de proximitat i elaboració pròpia, consolidant-se com un referent en el sector de la carnisseria artesanal.