
Llimones farcides de gelat Foto: Dolors Mateu
Unes postres refrescants sempre ens agraden i aquests gelats son bosíssims!!!!
Ingredients per a 6 persones:
6 llimones grans
6 cullerades de llet condensada
4 clares i 4 rovells
2 cullerades de sucre
Renteu les llimones, talleu una mica la base perquè es sostinguin dempeus.
Talleu un casquet a la part superior, guardeu-lo i buideu les llimones amb un ganivet i una cullereta. Espremeu la polpa, coleu el suc i guardeu-lo.
Bateu rovells amb la llet condensada, afegiu el suc de llimona i barregeu.
A part, munteu les clares a punt de neu, afegiu el sucre i torneu a batre.
Barregeu aquestes dues preparacions i ompliu les llimones buides, posant a manera de tapa el casquet que havíem tallem.
Guardeu al congelador fins que s'endureixin.
NOTA: Si sobra "farciment", es pot posar al congelador i el podeu servir en copa en una altra ocasió.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.