Sóc molt partidària de menjar bé i saborós, com molts, oi?
I si a sobre només triguem uns 20 minuts a preparar aquest tipus de plats millor, que millor.
Ingredients per a 4 persones:
12 filets de llom de porc
2 pomes golden
1 c / s rasa de mostassa de Dijon
1 c / p rasa de mel
100 cc. de brou de verdures
Romer fresc
Sal, pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Talleu els filets de llom a tires de poc més d'un dit de gruix, després les talleu per la meitat.
Peleu, traieu el cor i talleu a daus les pomes, de mida de mos.
En una paella amb una mica d'oli salteu el llom a foc fort, un parell de minuts sense deixar de moure, afegiu les pomes, salpebreu, baixeu el foc i cuineu uns 5 minuts.
Afegiu la mel i la mostassa, barregeu tot be.
Aboqueu el brou i cuineu fins que les pomes quedin tendres i la salsa espesseta, uns 8 minuts aproximadament.
Repartiu romaní per sobre abans de servir.
NOTA: Poma millor la varietat Golden ja que es cou de seguida.
** La mostassa pot ser una Antiga també.
** El brou pot ser de verdures o de carn, el que tingueu a mà.
** c / s = cullerada sopera
** c / p = cullera de postres
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 10 de juny de 2017 a les 22:00
Et pot interessar
-
Societat L’Arnau de Vilanova vol incorporar un tercer robot quirúrgic Da Vinci
-
Societat Compromís del Parlament per garantir heliports nocturns al Pirineu abans de mitjans de 2026
-
Societat Crítiques a la retirada dels tècnics de manteniment a l’helicòpter medicalitzat de Tremp
-
Societat Serrano jura com a Copríncep d’Andorra i es compromet amb els valors democràtics
-
Societat La primera onada de calor de l’estiu: 40 graus a Lleida
-
Societat La UdL tindrà un nou rector al novembre