Segons Agustí López, "l'estudi i recuperació de les varietats rústiques de raïm del Pirineu va més enllà d'una actitud nostàlgica, tenint en compte que podem produir un vi amb personalitat per tal de completar la gastronomia pròpia de l'Alt Pirineu i imprimir un nou impuls a la restauració local i comarcal".
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de setembre de 2008 a les 19:09
Et pot interessar
-
Societat Municipàlia obre amb força i projecció internacional amb 353 expositors i visitants de quatre continents
-
Societat Espadaler admet que la presó de Ponent és la més obsoleta de Catalunya però concreta el trasllat
-
Societat Traslladen Pablo Hasél a la presó de Lledoners
-
Societat El Col·legi de Periodistes inaugura oficialment la nova seu de Lleida
-
Societat La planta de biogàs de la Sentiu de Sió «es farà sí o sí» per garantir el futur dels ramaders, segons els promotors
-
Societat Una dona declara que un veí la va drogar i la va intentar violar a Agramunt