Segons Agustí López, "l'estudi i recuperació de les varietats rústiques de raïm del Pirineu va més enllà d'una actitud nostàlgica, tenint en compte que podem produir un vi amb personalitat per tal de completar la gastronomia pròpia de l'Alt Pirineu i imprimir un nou impuls a la restauració local i comarcal".
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de setembre de 2008 a les 19:09
Et pot interessar
-
Societat
La màgia dels aparadors: una acadèmia d’anglès impulsa un concurs decoratiu a Lleida
-
Societat
L'estàtua de Gaspar de Portolà torna de l'«exili»
-
Societat
Delimitat l’entorn de protecció del jaciment del Roc del Rumbau de Peramola
-
Societat
La planta de biogàs de la Sentiu preveu començar les obres el 2026 després de rebre el vistiplau ambiental
-
Societat
Treballem per Balaguer impulsa una moció per evitar la supressió d’una línia d’I3 a Gaspar de Portolà
-
Societat
Interior cessarà el cap de la Policia Nacional a Lleida condemnat per assetjament sexual
