Segons Agustí López, "l'estudi i recuperació de les varietats rústiques de raïm del Pirineu va més enllà d'una actitud nostàlgica, tenint en compte que podem produir un vi amb personalitat per tal de completar la gastronomia pròpia de l'Alt Pirineu i imprimir un nou impuls a la restauració local i comarcal".
ARA A PORTADA
Publicat el 30 de setembre de 2008 a les 19:09
Et pot interessar
-
Societat L'11è Festival d'Astronomia del Parc Astronòmic del Montsec s'amplia a dos caps de setmana a l'octubre
-
Societat Lleida accelera el pols de l’habitatge: 752 nous pisos en marxa i un salt en l’oferta assequible
-
Societat Continua la recerca del boletaire desaparegut al Pallars Jussà
-
Societat Àngel Garcia guanya el Premi Miravisions amb un reportatge sobre la dana al País Valencià
-
Societat El pa PiriPonent conquereix Lleida amb crosta cruixent i essència 100% local
-
Societat Balaguer intenta de nou recuperar el Centre Històric: necessita 12 milions