Un cop li has agafat el punt a les magdalenes, ja no pots parar i és que admeten tantes combinacions com vulguem, s'adapten perfectament als nostres gustos o ... al que tinguem a casa. En aquesta ocasió llima.
Ingredients:
100 gr. de mantega
125 gr. de sucre
Pessic de sal
1 llima (pell i suc de mitja)
2 ous
50 cc. de llet
150 gr. de farina
1c / p de llevat en pols
sucre molt
Barregeu la mantega tova amb el sucre, un pessic de sal i ho bateu fins aconseguir una consistència cremosa.
Afegiu la ratlladura de la llima, el suc de mitja, la llet i barregeu bé.
Poseu els ous d'un en un sense deixar de batre.
Afegiu la farina tamisada juntament amb el llevat, barregeu bé.
Aboqueu aquesta massa a les capsuletes de paper de magdalenes, només ¾ parts i amb el forn preescalfat,les feu coure a 180 º durant uns 15-20 minuts.
Deixeu refredar les magdalenes sobre una reixeta.
Decoreu amb sucre glacé.
NOTA : Posar dins d'uns motlles de silicona el paper de magdalena, així no us quedaran tan amples.
** c / p = cullera de postres
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de novembre de 2018 a les 23:48
Actualitzat el 15 de novembre de 2018 a les 23:54
Et pot interessar
-
Societat
Els Pastorets arriben a Balaguer amb tres funcions, noves cançons i una revolució escènica
-
Societat
Ofensiva contra la planta de biogàs de la Sentiu de Sió: veïns i ajuntaments van als tribunals
-
Societat
Ocupacions del 80% al Pirineu lleidatà per la Puríssima
-
Societat
Aspid destapa el caos accessible als autobusos i trens de Ponent
-
Societat
Ovelles connectades: Tremp aposta pel GPS per vigilar els ramats
-
Societat
El «retorn» del virus: el fantasma de la pesta porcina ressuscita trenta anys després
