Un cop li has agafat el punt a les magdalenes, ja no pots parar i és que admeten tantes combinacions com vulguem, s'adapten perfectament als nostres gustos o ... al que tinguem a casa. En aquesta ocasió llima.
Ingredients:
100 gr. de mantega
125 gr. de sucre
Pessic de sal
1 llima (pell i suc de mitja)
2 ous
50 cc. de llet
150 gr. de farina
1c / p de llevat en pols
sucre molt
Barregeu la mantega tova amb el sucre, un pessic de sal i ho bateu fins aconseguir una consistència cremosa.
Afegiu la ratlladura de la llima, el suc de mitja, la llet i barregeu bé.
Poseu els ous d'un en un sense deixar de batre.
Afegiu la farina tamisada juntament amb el llevat, barregeu bé.
Aboqueu aquesta massa a les capsuletes de paper de magdalenes, només ¾ parts i amb el forn preescalfat,les feu coure a 180 º durant uns 15-20 minuts.
Deixeu refredar les magdalenes sobre una reixeta.
Decoreu amb sucre glacé.
NOTA : Posar dins d'uns motlles de silicona el paper de magdalena, així no us quedaran tan amples.
** c / p = cullera de postres
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de novembre de 2018 a les 23:48
Actualitzat el 15 de novembre de 2018 a les 23:54
Et pot interessar
-
Societat
La CHE prohibeix la navegació a Santa Anna i Canelles fins que no disposin d'una estació de neteja d'embarcacions
-
Societat
Els millors plans per la Castanyada 2025 a Ponent
-
Societat
Horitzons arriba al quart número viatjant de la Franja a Washington i amb la veu de Vallverdú
-
Societat
La Diputació de Lleida repararà la memòria dels 537 treballadors represaliats pel franquisme
-
Societat
El Tren dels Llacs arriba a final de temporada amb els vagons plens i un 9% més de passatgers
-
Societat
Cerima Cherries serà la primera empresa catalana a exportar cireres al mercat xinès
