I que bones les magdalenes, aquestes amb poma i ametlles les heu de provar.
Ingredients:
120 gr. de sucre
1 c / p de sucre avainillat
2 ous
125 gr. de mantega
150 cc. de llet
1 sobre de llevat
200 gr. de farina
50 gr. d'ametlles laminades
1 poma golden
Batre bé els ous juntament amb el sucre i el sucre avainillat fins a formar una massa blanquinosa (uns 8-10 minuts).
Després afegiu-hi la mantega fosa al microones a potència mínima, la llet i batre de nou.
Poseu el llevat i la farina tamisats barrejant bé perquè s'integrin en la massa.
Peleu i trossejeu petita la poma afegint-la també.
Aboqueu aquesta barreja dins de motlles de paper, omplint només 3/4 parts de la seva capacitat. Repartiu per sobre les ametlles laminades i una mica de sucre.
Coeu al forn a 180º durant uns 15-20 minuts en forn preescalfat i encès dal i baix, amb la safata col·locada a mitja alçada.
NOTA: Els motlles de paper jo els poso dins d'uns de silicona , com podeu veure aquí, ** El temps d’estadaal forn he posat 20 minuts, però això depèn de la mida de les mateixes i del vostre forn.
** Recordeu que per saber si estan cuites n'hi ha prou punxar amb una broqueta de fusta, si surt neta ja estan fetes.
** c/p = cullera de postres
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 05 d’abril de 2016 a les 23:55
Actualitzat el 06 d’abril de 2016 a les 13:00
Et pot interessar
-
Societat Trànsit reforça els radars i els controls a les carreteres de Ponent
-
Societat Augmenta el rastre de drogues com la cocaïna i la ketamina a les aigües residuals de Lleida
-
Societat Raimat enceta una verema marcada pel fred amb bones previsions de qualitat
-
Societat Assir Lleida i Popetaines impulsen un model integral per a la lactància materna
-
Societat La Diputació rehabilita la carretera entre les Borges i la Floresta
-
Societat Les fades de Carner-Ribalta «s’escapen» del vandalisme