I que bones les magdalenes, aquestes amb poma i ametlles les heu de provar.
Ingredients:
120 gr. de sucre
1 c / p de sucre avainillat
2 ous
125 gr. de mantega
150 cc. de llet
1 sobre de llevat
200 gr. de farina
50 gr. d'ametlles laminades
1 poma golden
Batre bé els ous juntament amb el sucre i el sucre avainillat fins a formar una massa blanquinosa (uns 8-10 minuts).
Després afegiu-hi la mantega fosa al microones a potència mínima, la llet i batre de nou.
Poseu el llevat i la farina tamisats barrejant bé perquè s'integrin en la massa.
Peleu i trossejeu petita la poma afegint-la també.
Aboqueu aquesta barreja dins de motlles de paper, omplint només 3/4 parts de la seva capacitat. Repartiu per sobre les ametlles laminades i una mica de sucre.
Coeu al forn a 180º durant uns 15-20 minuts en forn preescalfat i encès dal i baix, amb la safata col·locada a mitja alçada.
NOTA: Els motlles de paper jo els poso dins d'uns de silicona , com podeu veure aquí, ** El temps d’estadaal forn he posat 20 minuts, però això depèn de la mida de les mateixes i del vostre forn.
** Recordeu que per saber si estan cuites n'hi ha prou punxar amb una broqueta de fusta, si surt neta ja estan fetes.
** c/p = cullera de postres
Blog de cuina de la dolorss
Ara a portada
-
Successos Accident mortal a la C-13 en un xoc entre dos camions al terme municipal de Lleida Redacció
-
Societat Maribel Pedrol: «El canal d’Urgell no és conegut perquè no l'hem sabut explicar» Àlvar Llobet i Sotelo
-
Societat Croada de la Urbana contra la venda ambulant al Centre Històric de Lleida Àlvar Llobet i Sotelo
-
-
Publicat el 05 d’abril de 2016 a les 23:55
Actualitzat el 06 d’abril de 2016 a les 13:00
Et pot interessar
-
Societat Les empreses de turisme actiu a Lleida superen els 112 milions d'euros en impacte econòmic
-
Societat El nombre de viatgers allotjats en hotels lleidatans cau un 11,7% al març
-
Societat La compravenda d'habitatges a Lleida augmenta un 16,5% al febrer
-
Societat Lleida floreix amb l’ànima de Sant Jordi