Sí, sé que tots tenim els nostres plats tradicionals, però sempre va bé aportar coses noves, al menys algun aperitiu o les postres.
Us deixo una proposta per el dia de Nadal.
Cliqueu el nom del plat i us portarà a la recepta
Aperitius
Pinxo de salmó, mango i coco
Bastons de pasta de full amb tomàquets, olives i parmesà
Foie micuit amb trompetes de la mort
Primer plat
Sopa de Nadal amb bolets i saquets de pasta fresca
Segon plat
Filet amb salsa de taronja
Postres
Cors cruixents amb farcit de gerds
Torró de xocolata al whisky amb ametlles
Bastonets de taronja confitada als dos xocolates
Llaços de pasta de full amb avellanes
NOTA: Es pot fer la sopa tradicional de galets, la receta d’Un bon brou (aquí)
** També podeu fer el típic Tronc de Nadal farcit de crema de castanyes (aquí)
** Ja veieu que per les postres hi ha diversos plats, és perquè els compartiu amb el cafè i la sobretaula que sempre s'allarga .
Ara a portada
-
Societat «Si el camp cau, cau tot el país»: resignació i resiliència dels pagesos després de la pedregada Oriol Almacellas Verdés
-
Societat 50.000 hectàrees de cultius afectades per la pedregada a Lleida, segons Unió de Pagesos Redacció
-
-
-
Societat Maribel Pedrol: «El canal d’Urgell no és conegut perquè no l'hem sabut explicar» Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 17 de desembre de 2015 a les 22:51
Et pot interessar
-
Societat Les obres d'una planta solar obliguen a desviar els vehicles en una sortida de Lleida
-
Societat Condemnat a 4 anys d'internament per intentar matar un company de residència a Lleida
-
Societat Les empreses de turisme actiu a Lleida superen els 112 milions d'euros en impacte econòmic
-
Societat Rehabilitació de la LV-2012 per millorar la seguretat a les Garrigues