Sí, sé que tots tenim els nostres plats tradicionals, però sempre va bé aportar coses noves, al menys algun aperitiu o les postres.
Us deixo una proposta per el dia de Nadal.
Cliqueu el nom del plat i us portarà a la recepta
Aperitius
Pinxo de salmó, mango i coco
Bastons de pasta de full amb tomàquets, olives i parmesà
Foie micuit amb trompetes de la mort
Primer plat
Sopa de Nadal amb bolets i saquets de pasta fresca
Segon plat
Filet amb salsa de taronja
Postres
Cors cruixents amb farcit de gerds
Torró de xocolata al whisky amb ametlles
Bastonets de taronja confitada als dos xocolates
Llaços de pasta de full amb avellanes
NOTA: Es pot fer la sopa tradicional de galets, la receta d’Un bon brou (aquí)
** També podeu fer el típic Tronc de Nadal farcit de crema de castanyes (aquí)
** Ja veieu que per les postres hi ha diversos plats, és perquè els compartiu amb el cafè i la sobretaula que sempre s'allarga .
ARA A PORTADA
-
Rebel·lia a les Garrigues: els ajuntaments bloquegen el conveni de carreteres de la Diputació i la Generalitat Redacció
-
-
-
L’Àngel Guimerà de Balaguer protesta per l’agressió d’un pare a un docent i la manca de suport socioeducatiu Àlvar Llobet i Sotelo
-
Arnau Salat, nou alcalde de la Floresta després d’una moció de censura polèmica Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 17 de desembre de 2015 a les 22:51
Et pot interessar
-
Societat Lleida estrena la fira MOS amb gastronomia, automoció i un toc de tradició de Sant Miquel
-
Societat Blindatge al Centre Històric de Lleida per l’Obert: detectors de metalls i més de 50 agents
-
Societat Expoclàssic de Mollerussa celebra 30 anys amb més expositors i un homenatge a SEAT
-
Societat Lleida acull la primera formació acreditada a l’Estat en teràpia d’interacció pares-fills
-
Societat Els canals d’Urgell tancaran el 27 de setembre després d’una bona campanya de reg
-
Societat Fruita amb Justícia Social denuncia l’exportació de pera de Lleida a Israel i en reclama el boicot