Una manera més de fer el pollastre, n'hi ha tantes!
Aquesta vegada el farem cruixent, sense os i fregit.
Ingredients per a 4 persones:
800 gr. o 2 pits de pollastre
150-200cc. de llet
1 ou
100 gr. de flocs de blat de moro sense sucre
7-8 Mongetes verdes
1 pastanaga gran
1 nap
Sal, pebre negre
3-4 tomàquets secs
Oli d'oliva verge extra
Talleu els pits en bastons de la mida del dit polze, deixeu macerar en llet com a mínim mitja hora.
Introduïu en una bossa de plàstic els cereals i trencar-los una mica.
Assequeu el pollastre, el salpebreu i el passeu per ou batut i després pels cereals esmicolats.
Fregiu en abundant oli calent, deixeu sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'excedent d'oli.
Per preparar les verdures, renteu i talleu aquestes en tires estretes o bastonets, salteu-les en una paella amb una mica d'oli calent i sal uns 8 minuts fins que estiguin al dente.
Per preparar la salsa de tomàquets, poseu-los a hidratar en aigua tota la nit.
Després els trossegeu petits i els poseu en un pot de vidre amb tapa, afegiu una mica de sal, pebre i els cobriu amb oli, tanqueu el pot i deixeu-los reposar un parell d'hores.
Emplateu posant els trossos de pollastre cruixents, una mica de les verdures saltejades i acompanyeu amb una mica de salsa de tomàquets secs.
NOTA: Els cereals de blat de moro sense sucre són els dels esmorzars.
** Per trossejar els cereals podeu seguir el mètode explicat aquí
Blog de cuina de la dolorss
Pollastre cruixent amb saltat de verdures i salsa de tomàquets secs
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 22 de maig de 2016 a les 00:00
Actualitzat el 22 de maig de 2016 a les 02:54
Et pot interessar
-
Societat Lleida posarà en marxa un banc de finques agràries per promoure l'Horta
-
Societat Aquests són els millors kebabs de Lleida
-
Societat El bisbe de Lleida destaca la «interpretació dels signes dels temps» que té Lleó XIV
-
Societat Ferrocarrils impulsarà la reforma de l’estació de Vallfogona de Balaguer amb el suport ciutadà