Premis als millors formatges artesans del Pirineu

Ja s'han escollit els millors formatges del 19è Concurs de Formatges Artesans del Pirineu. A continuació us expliquem el resultat del concurs.

Publicat el 19 d’octubre de 2013 a les 16:53

19è CONCURS DE FORMATGES ARTESANS DEL

PIRINEU


 

La Seu d'Urgell, 19 d'octubre de 2013

RESULTATS

 

MATONS

Diploma medalla d'or: Vila vella. Mato de Vila Vella

Diploma medalla de plata: Villa Villera

Diploma medalla de bronze: Formatgeria de Torrec. Mato de Torrec

 

FORMATGES FRESCOS

Diploma medalla d'or: Villa Villera

Diploma medalla de plata: Villa Villera

Diploma medalla de bronze: Castell-llebre

 

CABRA ÀCIDA

Diploma medalla d'or: Formatges Cuirols La Carbonera

Diploma medalla de plata: Formatges Cuirols

Diploma medalla de bronze: Serrat Gros

 

CABRA ENZIMÀTICA

Diploma medalla d'or: Tomme de chèvre - Gaec la Ferme du Bignaü

Diploma medalla de plata: quesos de Radiquero

Diploma medalla de bronze: Cravotin -GARC la ferme du Bignau

 

OVELLA ENZIMÀTICA

Diploma medalla d'or: Queso curado oveja Ardiarana

Diploma medalla de plata: Tomé de brébis - Can Nadal

Diploma medalla de bronze: Tomme Sant Miquel de Cuixà - Sant Miquel de Cuixà

 

OVELLA PASTA TOVA

Diploma medalla d'or: Valette. Puit blanc

Diploma medalla de plata: Ardiarana quesos beztizarana

Diploma medalla de bronze: Valette. Farcell

 

TUPI/GAZTAZAHARRA

Diploma medalla d'or: La Leze

Diploma medalla de plata: Basondo hnos. Audicana

Diploma medalla de bronze: Buruaga Arditegia

 

VACA ENZIMÀTICA

Diploma medalla d'or: Formatgeria Roure Soler

Diploma medalla de plata: Molí de Ger - Puigpedrós

Diploma medalla de bronze: Vila Villera - Curat

 

FORMATGES AMB CONDIMENTS

Diploma medalla d'or: Serrat Gros. Pebrat

Diploma medalla de plata: Desert

Diploma medalla de bronze: Mas d'Eroles. Ros de ratafia i

(Bronze ex aequo) Cuirols pebre