19è CONCURS DE FORMATGES ARTESANS DEL
PIRINEU
La Seu d'Urgell, 19 d'octubre de 2013
RESULTATS
MATONS
Diploma medalla d'or: Vila vella. Mato de Vila Vella
Diploma medalla de plata: Villa Villera
Diploma medalla de bronze: Formatgeria de Torrec. Mato de Torrec
FORMATGES FRESCOS
Diploma medalla d'or: Villa Villera
Diploma medalla de plata: Villa Villera
Diploma medalla de bronze: Castell-llebre
CABRA ÀCIDA
Diploma medalla d'or: Formatges Cuirols La Carbonera
Diploma medalla de plata: Formatges Cuirols
Diploma medalla de bronze: Serrat Gros
CABRA ENZIMÀTICA
Diploma medalla d'or: Tomme de chèvre - Gaec la Ferme du Bignaü
Diploma medalla de plata: quesos de Radiquero
Diploma medalla de bronze: Cravotin -GARC la ferme du Bignau
OVELLA ENZIMÀTICA
Diploma medalla d'or: Queso curado oveja Ardiarana
Diploma medalla de plata: Tomé de brébis - Can Nadal
Diploma medalla de bronze: Tomme Sant Miquel de Cuixà - Sant Miquel de Cuixà
OVELLA PASTA TOVA
Diploma medalla d'or: Valette. Puit blanc
Diploma medalla de plata: Ardiarana quesos beztizarana
Diploma medalla de bronze: Valette. Farcell
TUPI/GAZTAZAHARRA
Diploma medalla d'or: La Leze
Diploma medalla de plata: Basondo hnos. Audicana
Diploma medalla de bronze: Buruaga Arditegia
VACA ENZIMÀTICA
Diploma medalla d'or: Formatgeria Roure Soler
Diploma medalla de plata: Molí de Ger - Puigpedrós
Diploma medalla de bronze: Vila Villera - Curat
FORMATGES AMB CONDIMENTS
Diploma medalla d'or: Serrat Gros. Pebrat
Diploma medalla de plata: Desert
Diploma medalla de bronze: Mas d'Eroles. Ros de ratafia i
(Bronze ex aequo) Cuirols pebre