El menú del ranxo ha consistit en una escudella barrejada, amb carn de porc i verdures, de primer plat, i una graellada de carn, botifarra i cansalada a la brasa de segon. Tot plegat per un preu molt raonable.
ARA A PORTADA
Publicat el 06 de març de 2011 a les 10:10
Et pot interessar
-
Societat
La «Deesa Nivaria», «Samsara» i «Horizonte de Logroño» triomfen al 61è Concurs de Vestits de Paper
-
Societat
La Diputació aprovarà un pressupost de 223,7 milions per al 2026, un 28% més que enguany
-
Societat
Mercolleida constata una lleu millora del mercat porcí tot i les pèrdues per la pesta porcina
-
Societat
La Paeria presenta un pressupost de 269 milions per al 2026, el més alt de la seva història recent
-
Societat
Detinguts quatre homes a Lleida per robar cable de coure de la xarxa ferroviària
-
Societat
Els Pastorets arriben a Balaguer amb tres funcions, noves cançons i una revolució escènica
