Amb 20 minuts, més o menys, tenim un plat que acompanyat amb una amanida ens pot solucionar un àpat.
Ingredients per a 3 persones:
200 gr. de tallarines Udon
1 c / s de mantega
2 rovells d'ou
150-200cc. de llet evaporada
3 c / s de formatge parmesà ratllat
50 gr. d'ametlles filetejades torrades.
Sal, pebre negre
En una cassola poseu aigua a bullir, afegiu sal i la pasta.
Seguiu les instruccions del fabricant pel que fa al temps de cocció.
Coleu i guardeu una mica de l'aigua de cocció.
En aquesta mateixa cassola poseu novament la pasta, la mantega, el formatge ratllat i barregeu bé.
Ajunteu els rovells amb la llet evaporada i aboqueu a la cassola. Remeneu fins que s'integri tot.
Afegiu una mica de pebre negre i incorporeu les ametlles laminades.
c/s = cullerada sopera
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 08 de juliol de 2017 a les 22:00
Et pot interessar
-
Societat Ros Roca obre una macroplanta a Tàrrega amb 25 milions d’inversió i 200 nous llocs de treball
-
Societat La joventut socialista planta cara a l’arribada d’una sala de jocs a la Seu d’Urgell
-
Societat El foc de Torrefeta, el més gran de l’estiu
-
Societat Lleida es menja Barcelona: el TastaLleida porta el Pirineu i Ponent al mercat de Sant Antoni
-
Societat Mahou San Miguel va créixer un 11% el 2024 fins als 326 milions
-
Societat L’orgue centenari de la Seu d’Urgell reneix després de dos anys de silenci