Amb 20 minuts, més o menys, tenim un plat que acompanyat amb una amanida ens pot solucionar un àpat.
Ingredients per a 3 persones:
200 gr. de tallarines Udon
1 c / s de mantega
2 rovells d'ou
150-200cc. de llet evaporada
3 c / s de formatge parmesà ratllat
50 gr. d'ametlles filetejades torrades.
Sal, pebre negre
En una cassola poseu aigua a bullir, afegiu sal i la pasta.
Seguiu les instruccions del fabricant pel que fa al temps de cocció.
Coleu i guardeu una mica de l'aigua de cocció.
En aquesta mateixa cassola poseu novament la pasta, la mantega, el formatge ratllat i barregeu bé.
Ajunteu els rovells amb la llet evaporada i aboqueu a la cassola. Remeneu fins que s'integri tot.
Afegiu una mica de pebre negre i incorporeu les ametlles laminades.
c/s = cullerada sopera
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
El Govern duplica els fons per allotjar temporers a Ponent i activa un pla contra la calor extrema Redacció
-
-
-
Enxampen tres persones que robaven cable de coure al Palau d'Anglesola fent-se passar per operaris de manteniment Redacció
-
Maria Àngels Balsells fa història com a primera rectora de la Universitat de Lleida Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 08 de juliol de 2017 a les 22:00
Et pot interessar
-
Societat
L'Arnau de Vilanova guanya 108 noves consultes i triplica l’espai per a l’atenció ambulatòria
-
Societat
La Fiscalia de Navarra recorre el cas de presumpte matrimoni forçat d'una menor a canvi de 5.000 euros
-
Societat
Els rucs tornen a Mas de Melons per salvar la ganga: un projecte pioner de pastura ecològica
-
Societat
Renfe recupera la connexió directa Lleida–Barcelona per Valls a partir del 22 de novembre
-
Societat
La cadena de supermercats Plusfresc assoleix els 25 milions en compres a proveïdors lleidatans
-
Societat
Catalunya torna a albirar una aurora boreal a causa d'una intensa erupció solar
