Amb 20 minuts, més o menys, tenim un plat que acompanyat amb una amanida ens pot solucionar un àpat.
Ingredients per a 3 persones:
200 gr. de tallarines Udon
1 c / s de mantega
2 rovells d'ou
150-200cc. de llet evaporada
3 c / s de formatge parmesà ratllat
50 gr. d'ametlles filetejades torrades.
Sal, pebre negre
En una cassola poseu aigua a bullir, afegiu sal i la pasta.
Seguiu les instruccions del fabricant pel que fa al temps de cocció.
Coleu i guardeu una mica de l'aigua de cocció.
En aquesta mateixa cassola poseu novament la pasta, la mantega, el formatge ratllat i barregeu bé.
Ajunteu els rovells amb la llet evaporada i aboqueu a la cassola. Remeneu fins que s'integri tot.
Afegiu una mica de pebre negre i incorporeu les ametlles laminades.
c/s = cullerada sopera
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
-
Només el 5% dels brots de pesta porcina africana a la Unió Europea han arribat a les granges el 2025 Redacció
-
El «retorn» del virus: el fantasma de la pesta porcina ressuscita trenta anys després Àlvar Llobet i Sotelo
-
Mercolleida aplica una rebaixa històrica del preu del porc després dels casos de pesta Àlvar Llobet i Sotelo
-
Publicat el 08 de juliol de 2017 a les 22:00
Et pot interessar
-
Societat
Aspid destapa el caos accessible als autobusos i trens de Ponent
-
Societat
Ovelles connectades: Tremp aposta pel GPS per vigilar els ramats
-
Societat
Els ramaders confien que les mesures de bioseguretat frenin l’avenç de la pesta porcina
-
Societat
Desallotjat el bloc del carrer Santiago Rusiñol de Borges en un operatiu sense incidents
-
Societat
Els tractors tornen a Lleida per exigir canviar les ZEPA
-
Societat Entre l'expansió i l'emergència: la pesta porcina posa a prova el motor econòmic de Lleida
