El millor panettone tradicional de la península Ibèrica és d'Alcarràs i l'elabora el pastisser de Sucre i Disseny, Josep Ramon Cases. Així ho va decidir el passat novembre el jurat del concurs que organitza la firma Irca a Milà (Itàlia), amb l'objectiu de trobar la millor varietat d'aquest dolç a l'Estat i Portugal.
Cases, que va quedar tercer a la categoria general, va presentar un panettone elaborat a partir de productes de proximitat, amb gianduja d'ametlles de les Garrigues, albercocs i préssecs d'Alcarràs, oli d'oliva de Bellaguarda com a substitut de la mantega i una farina especialitzada feta a Agramunt. Un dels secrets de la pastisseria Sucre i Disseny, tal com revela el pastisser lleidatà que es va plantar a la final del concurs entre més de 150 participants, és la delicadesa amb què es treballa la massa mare i la fruita de proximitat confitada "per nosaltres mateixos".
Un pastisser d'Alcarràs, l'artífex del millor panettone tradicional de la península
El secret del dolç elaborat per Josep Ramon Cases, de la pastisseria Sucre i Disseny, és la massa mare i els productes de proximitat
Ara a portada
-
-
Societat «Si el camp cau, cau tot el país»: resignació i resiliència dels pagesos després de la pedregada Oriol Almacellas Verdés
-
Societat «Vam fer el que ens agradaria que fessin per nosaltres»: solidaritat veïnal a l’Albi amb els 590 afectats del tren Oriol Almacellas Verdés
-
Societat Els CAP i hospitals de Lleida funcionen amb normalitat l'endemà de l'apagada elèctrica Redacció
-
Publicat el 09 de desembre de 2023 a les 10:53
Et pot interessar
-
Societat Ponent i les Terres de l'Ebre, en alerta per pedregades, ventades, esclafits i tornados
-
Societat La Mariola: entre el conflicte i l'oblit
-
Societat Un terratrèmol amb epicentre a la Vall de Boí sacseja l'Alta Ribagorça
-
Societat Justícia inverteix tres milions en la modernització del centre de menors El Segre de Lleida