El millor panettone tradicional de la península Ibèrica és d'Alcarràs i l'elabora el pastisser de Sucre i Disseny, Josep Ramon Cases. Així ho va decidir el passat novembre el jurat del concurs que organitza la firma Irca a Milà (Itàlia), amb l'objectiu de trobar la millor varietat d'aquest dolç a l'Estat i Portugal.
Cases, que va quedar tercer a la categoria general, va presentar un panettone elaborat a partir de productes de proximitat, amb gianduja d'ametlles de les Garrigues, albercocs i préssecs d'Alcarràs, oli d'oliva de Bellaguarda com a substitut de la mantega i una farina especialitzada feta a Agramunt. Un dels secrets de la pastisseria Sucre i Disseny, tal com revela el pastisser lleidatà que es va plantar a la final del concurs entre més de 150 participants, és la delicadesa amb què es treballa la massa mare i la fruita de proximitat confitada "per nosaltres mateixos".
Un pastisser d'Alcarràs, l'artífex del millor panettone tradicional de la península
El secret del dolç elaborat per Josep Ramon Cases, de la pastisseria Sucre i Disseny, és la massa mare i els productes de proximitat
ARA A PORTADA
Publicat el 09 de desembre de 2023 a les 10:53
Et pot interessar
-
Societat
L'interior dels Jutjats de Cervera es millorarà per adaptar-lo a un futur tercer jutjat
-
Societat
Agricultura obre la primera convocatòria per arrendar terres agràries en desús
-
Societat
JARC demana un «sí» ferm a la modernització del canal d’Urgell i exigeix més suport públic
-
Societat
El Govern duplica els fons per allotjar temporers a Ponent i activa un pla contra la calor extrema
-
Societat
Mollerussa activa la neteja urgent de l’avinguda del Canal per la presència d’estornells
-
Societat
Enxampen tres persones que robaven cable de coure al Palau d'Anglesola fent-se passar per operaris de manteniment
