El millor panettone tradicional de la península Ibèrica és d'Alcarràs i l'elabora el pastisser de Sucre i Disseny, Josep Ramon Cases. Així ho va decidir el passat novembre el jurat del concurs que organitza la firma Irca a Milà (Itàlia), amb l'objectiu de trobar la millor varietat d'aquest dolç a l'Estat i Portugal.
Cases, que va quedar tercer a la categoria general, va presentar un panettone elaborat a partir de productes de proximitat, amb gianduja d'ametlles de les Garrigues, albercocs i préssecs d'Alcarràs, oli d'oliva de Bellaguarda com a substitut de la mantega i una farina especialitzada feta a Agramunt. Un dels secrets de la pastisseria Sucre i Disseny, tal com revela el pastisser lleidatà que es va plantar a la final del concurs entre més de 150 participants, és la delicadesa amb què es treballa la massa mare i la fruita de proximitat confitada "per nosaltres mateixos".
Un pastisser d'Alcarràs, l'artífex del millor panettone tradicional de la península
El secret del dolç elaborat per Josep Ramon Cases, de la pastisseria Sucre i Disseny, és la massa mare i els productes de proximitat
ARA A PORTADA
-
La plataforma «Aturem la Incineradora» qüestiona la legalitat del projecte de Nova Tracjusa a Juneda Redacció
-
-
Mollerussa celebrarà la seva Festa Major amb més de 50 activitats per a tots els públics Oriol Almacellas Verdés
-
La Fiscalia demana 12 anys de presó i l’expulsió del país per l’agressor que va apunyalar dos homes a Almenar Redacció
-
Publicat el 09 de desembre de 2023 a les 10:53
Et pot interessar
-
Societat Asaja rebutja la proposta de reduir la jornada laboral per al sector agroalimentari
-
Societat Un veí d'Agramunt guanya 331.000 euros amb 14 encerts a la quiniela
-
Societat L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer celebra 50 anys
-
Societat Uns 300 Mossos denuncien impunitat contra les agressions a policies en una manifestació a Lleida