Aquest proper divendres 5 de juny tindrà lloc el lliurament de premis del I Concurs de Narrativa Gastronòmica de la Campanya MENJAR i BEURE a MANRESA, organitzada per Diesa Restauració.
S’han presentat més de 30 relats majoritàriament de persones de la comarca del Bages, però també se n'han rebut de persones de Terrassa, Barcelona, Igualada, Sant Just, entre altres.
El guanyador del concurs s’emportarà un cap de setmana en un Parador, un lot de productes gastronòmics i dos vals per anar a sopar al Restaurant CIBUS. Diesa Restauració ha organitzat aquest concurs amb la col•laboració d’Òmnium cultural, que ha fet de jurat del concurs.
El lliurament de premis es farà a la Terrassa del Restaurant Passeig i es comptarà amb la presència del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, el Sr. Ignasi Perramon, 2 dels membres del jurat i el president del Gremi d’Hoteleria del Bages, el Sr. Diego Sanchez.
Un cop acabat el lliurament de premis hi haurà un piscolabis per a tots els assistents.
S’han presentat més de 30 relats majoritàriament de persones de la comarca del Bages, però també se n'han rebut de persones de Terrassa, Barcelona, Igualada, Sant Just, entre altres.
El guanyador del concurs s’emportarà un cap de setmana en un Parador, un lot de productes gastronòmics i dos vals per anar a sopar al Restaurant CIBUS. Diesa Restauració ha organitzat aquest concurs amb la col•laboració d’Òmnium cultural, que ha fet de jurat del concurs.
El lliurament de premis es farà a la Terrassa del Restaurant Passeig i es comptarà amb la presència del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, el Sr. Ignasi Perramon, 2 dels membres del jurat i el president del Gremi d’Hoteleria del Bages, el Sr. Diego Sanchez.
Un cop acabat el lliurament de premis hi haurà un piscolabis per a tots els assistents.