Castelladral celebrarà aquest divendres a partir de 2/4 de 9 un tast de vins d'Artium i tapes de l'Alberg de Castelladral per donar el tret de sortida al Navàs T'apassiona.
Els vins del celler Artium maridaran amb les tapes de l'Alberg de Castelladral en un acte que enceta una cicle d'activitats relacionades amb la gastronomia i la cultura organitzada per l'Associació de Veins i amics de Castelladral, l'Alberg de Castelladral
La tècnica del Celler Cooperatiu d'Artés, Anna Berenguer, presentarà els vins i el xef de l'Alberg de Castelladral, Quim Miró, ho farà amb les tapes ideades per aquest maridatge, entre les quals n'hi ha que formen part de la gran varietat que els diferents restaurants de Navàs ofereixen pel Navàs T'apassiona.
L'acte té el suport de l'Ajuntament de Navàs i el Celler Cooperatiu d'Artés (Artium).
Menú Artium + Tapes Alberg
- Benvinguda amb entrant i vi sorpresa.
Amb el vi blanc (Artium Picapoll 2014)
- Amanida de meló i cogombre amb rotllet de pasta filo amb formatge de cabra i farigola.
- Coca de pera amb nous aromatitzada amb oli d'alfàbrega.
Amb el vi rosat (Artium Fumet 2014)
- Fideuà.
- Mandonguilles de llenties i carbassó amb sofregit aromàtic.
Amb el vi negre (Artium Caprici 2014)
- Amanida de magranes i verat escabetxat.
- Coca de carn dolça.
Reserves a l'Alberg (938695311). Places limitades. Preu: 16 euros.
Els vins del celler Artium maridaran amb les tapes de l'Alberg de Castelladral en un acte que enceta una cicle d'activitats relacionades amb la gastronomia i la cultura organitzada per l'Associació de Veins i amics de Castelladral, l'Alberg de Castelladral
La tècnica del Celler Cooperatiu d'Artés, Anna Berenguer, presentarà els vins i el xef de l'Alberg de Castelladral, Quim Miró, ho farà amb les tapes ideades per aquest maridatge, entre les quals n'hi ha que formen part de la gran varietat que els diferents restaurants de Navàs ofereixen pel Navàs T'apassiona.
L'acte té el suport de l'Ajuntament de Navàs i el Celler Cooperatiu d'Artés (Artium).
Menú Artium + Tapes Alberg
- Benvinguda amb entrant i vi sorpresa.
Amb el vi blanc (Artium Picapoll 2014)
- Amanida de meló i cogombre amb rotllet de pasta filo amb formatge de cabra i farigola.
- Coca de pera amb nous aromatitzada amb oli d'alfàbrega.
Amb el vi rosat (Artium Fumet 2014)
- Fideuà.
- Mandonguilles de llenties i carbassó amb sofregit aromàtic.
Amb el vi negre (Artium Caprici 2014)
- Amanida de magranes i verat escabetxat.
- Coca de carn dolça.
Reserves a l'Alberg (938695311). Places limitades. Preu: 16 euros.