El sommelier d’El Bulli i el millor pizzer del món, a la Jornada de Formació del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages

Publicat el 20 d’abril de 2009 a les 13:55
Ferran Centelles, sommelier del restaurant El Bulli, i Fabián Martín, considerat el millor pizzer del món, són alguns dels ponents que participaran a la vuitena edició de la Jornada de Formació i Estratègia de la petita i mitjana empresa de l’hoteleria i la restauració, que organitza anualment el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages. La Jornada tindrà lloc el proper dilluns, 27 d’abril, a la Fundació Alícia, a Sant Benet de Bages. Durant tot el matí, es tractaran temes com les noves tecnologies aplicades a hotels i restaurants, demostracions pràctiques de cuina, el turisme a Manresa o el control de costos en l’àmbit hostaler.
 
La Jornada començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 2 del migdia. Dirigida especialment a empresaris, professionals i estudiants del sector de l’hostaleria i el turisme, s’hi espera una assistència d’unes 100 persones, com en edicions anteriors.
 
L’objectiu de la Jornada és convertir-se en un espai d’intercanvi d’impressions entre agents del sector per compartir inquietuds i aportar l’experiència de ponents de luxe que comparteixen els seus consells amb els assistents.