Ferran
Centelles, sommelier del restaurant El Bulli, i Fabián Martín, considerat el
millor pizzer del món, són alguns dels ponents que participaran a la vuitena
edició de la Jornada de Formació i Estratègia de la petita i mitjana empresa de
l’hoteleria i la restauració, que organitza anualment el Gremi d’Hoteleria i
Turisme del Bages. La Jornada tindrà lloc el proper dilluns, 27 d’abril, a la
Fundació Alícia, a Sant Benet de Bages. Durant tot el matí, es tractaran
temes com les noves tecnologies aplicades a hotels i restaurants, demostracions
pràctiques de cuina, el turisme a Manresa o el control de costos en l’àmbit hostaler.
La
Jornada començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 2 del migdia.
Dirigida especialment a empresaris, professionals i estudiants del sector de l’hostaleria
i el turisme, s’hi espera una assistència d’unes 100 persones,
com en edicions anteriors.
L’objectiu
de la Jornada és convertir-se en un espai d’intercanvi d’impressions entre
agents del sector per compartir inquietuds i aportar l’experiència de ponents
de luxe que comparteixen els seus consells amb els assistents.