Tres participants en el maridatge amb la xocolata i el vi dolç als dits. Foto: David Garriga
Pel paladar també s'hi pot fer entrar la cultura com s'ha mostrat aquest vespre a la Fira Mediterrània de Manresa. Un maridatge de vi dolç amb xocolata n'és la mostra. Garnatxa de l'Empordà amb xocolata de vainilla, garnatxa de la Terra Alta amb xocolata de roca i moscat de la Catalunya Nord amb catànies han estat les tres combinacions impossibles que la màgia del moment ha permès combinar. Es clar que si el cacau el torren amb llenya d'alzina, tot sembla més exquisit. En tot cas a Catalunya encara ens falta molt trajecte que recórrer si el nostre consum de xocolata és de 2kg per persona i any, i en canvi, a Suïssa en mengen 10.
La cultura de boca porta el maridatge de vi dolç amb xocolata a la Fira
Diu el tòpic que una de les poques combinacions impossibles és la del vi amb la xocolata negre. És fals
ARA A PORTADA
Publicat el 06 de novembre de 2010 a les 23:50
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Francesc Mauri: «La nostra força és fer la informació del temps més propera»
-
Cultura i Mitjans Els Tirallongues, protagonistes castellers a l'espectacle «Immaterial» de les Festes de la Mercè
-
Cultura i Mitjans Manresa impulsa un fòrum ciutadà per definir el Pla Municipal de Lectura 2026-2030
-
Cultura i Mitjans El Museu de l'Aigua i el Tèxtil de Manresa, reconegut com a museu secció del MNACTEC
-
Cultura i Mitjans El Mil·lenari de Montserrat arribarà a Roma amb una exposició i concerts del Festival de Perelada
-
Cultura i Mitjans Municipis petits del Bages acolliran preestrenes que es veuran a la Fira Mediterrània