Tres participants en el maridatge amb la xocolata i el vi dolç als dits. Foto: David Garriga
Pel paladar també s'hi pot fer entrar la cultura com s'ha mostrat aquest vespre a la Fira Mediterrània de Manresa. Un maridatge de vi dolç amb xocolata n'és la mostra. Garnatxa de l'Empordà amb xocolata de vainilla, garnatxa de la Terra Alta amb xocolata de roca i moscat de la Catalunya Nord amb catànies han estat les tres combinacions impossibles que la màgia del moment ha permès combinar. Es clar que si el cacau el torren amb llenya d'alzina, tot sembla més exquisit. En tot cas a Catalunya encara ens falta molt trajecte que recórrer si el nostre consum de xocolata és de 2kg per persona i any, i en canvi, a Suïssa en mengen 10.
La cultura de boca porta el maridatge de vi dolç amb xocolata a la Fira
Diu el tòpic que una de les poques combinacions impossibles és la del vi amb la xocolata negre. És fals
ARA A PORTADA
Publicat el 06 de novembre de 2010 a les 23:50
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
La Fira de Nadal i Entitats omple de vida el centre de Súria i reparteix els premis nadalencs
-
Cultura i Mitjans
La Diputació lliura a Sant Mateu de Bages el projecte per millorar l'accés al castell de Coaner
-
Cultura i Mitjans
Fem Manresa vol blindar el català a contractes i subvencions municipals de l'Ajuntament
-
Cultura i Mitjans
Joan Morros rebrà aquest dimarts la Medalla de la Ciutat al Mèrit Cultural de Manresa
-
Cultura i Mitjans
Aleix Solernou guanya el Premi Gabriel Ferrater amb un poemari sobre la guerra a Gaza
-
Cultura i Mitjans
Sant Fruitós inaugura la mostra «Biblioteca d'artistes» amb obres d'usuaris d'Ampans
