Tres participants en el maridatge amb la xocolata i el vi dolç als dits. Foto: David Garriga
Pel paladar també s'hi pot fer entrar la cultura com s'ha mostrat aquest vespre a la Fira Mediterrània de Manresa. Un maridatge de vi dolç amb xocolata n'és la mostra. Garnatxa de l'Empordà amb xocolata de vainilla, garnatxa de la Terra Alta amb xocolata de roca i moscat de la Catalunya Nord amb catànies han estat les tres combinacions impossibles que la màgia del moment ha permès combinar. Es clar que si el cacau el torren amb llenya d'alzina, tot sembla més exquisit. En tot cas a Catalunya encara ens falta molt trajecte que recórrer si el nostre consum de xocolata és de 2kg per persona i any, i en canvi, a Suïssa en mengen 10.
La cultura de boca porta el maridatge de vi dolç amb xocolata a la Fira
Diu el tòpic que una de les poques combinacions impossibles és la del vi amb la xocolata negre. És fals
ARA A PORTADA
Publicat el 06 de novembre de 2010 a les 23:50
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans El Kursaal ofereix descomptes exclusius per tres grans espectacles del primer semestre de 2026
-
Cultura i Mitjans La Comunitat Palestina de Catalunya, Premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat del Clam
-
Cultura i Mitjans Súria obre les portes de la Fàbrica Abadal per les Jornades Europees de Patrimoni
-
Cultura i Mitjans Les portes obertes a Cal Clarassó atrauen el doble de visitants durant les Jornades de Patrimoni
-
Cultura i Mitjans Descobreixen a Montserrat un manuscrit inèdit del primer poema èpic sobre Cristòfor Colom
-
Cultura i Mitjans Castellbell i el Vilar renova el suport a la Capella de Música Burés amb un conveni anual