Tres participants en el maridatge amb la xocolata i el vi dolç als dits. Foto: David Garriga
Pel paladar també s'hi pot fer entrar la cultura com s'ha mostrat aquest vespre a la Fira Mediterrània de Manresa. Un maridatge de vi dolç amb xocolata n'és la mostra. Garnatxa de l'Empordà amb xocolata de vainilla, garnatxa de la Terra Alta amb xocolata de roca i moscat de la Catalunya Nord amb catànies han estat les tres combinacions impossibles que la màgia del moment ha permès combinar. Es clar que si el cacau el torren amb llenya d'alzina, tot sembla més exquisit. En tot cas a Catalunya encara ens falta molt trajecte que recórrer si el nostre consum de xocolata és de 2kg per persona i any, i en canvi, a Suïssa en mengen 10.
La cultura de boca porta el maridatge de vi dolç amb xocolata a la Fira
Diu el tòpic que una de les poques combinacions impossibles és la del vi amb la xocolata negre. És fals
ARA A PORTADA
Publicat el 06 de novembre de 2010 a les 23:50
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
El Geoparc de la Catalunya Central se suma a la iniciativa «La geologia és important, posem-la en valor»
-
Cultura i Mitjans
Norman López, en plena explosió de creixement digital, conduirà la retransmissió oficial del SAGA 2025
-
Cultura i Mitjans
Súria impulsa una campanya per apropar la música a totes les edats
-
Cultura i Mitjans
El Bages brilla al Certamen Nacional de Pubillatge amb dues proclamacions destacades
-
Cultura i Mitjans Torna el Casal de Nadal de Sant Fruitós de Bages per omplir les vacances d'activitats
-
Cultura i Mitjans
Rescaten 300 receptes catalanes en risc de desaparèixer gràcies a les àvies
