Tres participants en el maridatge amb la xocolata i el vi dolç als dits. Foto: David Garriga
Pel paladar també s'hi pot fer entrar la cultura com s'ha mostrat aquest vespre a la Fira Mediterrània de Manresa. Un maridatge de vi dolç amb xocolata n'és la mostra. Garnatxa de l'Empordà amb xocolata de vainilla, garnatxa de la Terra Alta amb xocolata de roca i moscat de la Catalunya Nord amb catànies han estat les tres combinacions impossibles que la màgia del moment ha permès combinar. Es clar que si el cacau el torren amb llenya d'alzina, tot sembla més exquisit. En tot cas a Catalunya encara ens falta molt trajecte que recórrer si el nostre consum de xocolata és de 2kg per persona i any, i en canvi, a Suïssa en mengen 10.
La cultura de boca porta el maridatge de vi dolç amb xocolata a la Fira
Diu el tòpic que una de les poques combinacions impossibles és la del vi amb la xocolata negre. És fals
ARA A PORTADA
Publicat el 06 de novembre de 2010 a les 23:50
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans La torre mil·lenària de Manresa que no has vist mai (i que pot desaparèixer per sempre)
-
Cultura i Mitjans Sant Fruitós convoca el primer concurs de fotografia per il·lustrar el calendari de 2026
-
Cultura i Mitjans L'Arxiu Municipal de Súria rep el fons de l'Associació de Veïns de Salipota, pionera al municipi
-
Cultura i Mitjans Sons de la Mediterrània ja té finalistes: Ani in the Hall, Júlia Cruz i Sorguen
-
Cultura i Mitjans La Plaça de Nadal 2025 tornarà a Sant Domènec
-
Cultura i Mitjans La Festa Major de Sant Vicenç de Castellet es tanca amb èxit de participació i bon ambient