
Els inicis de Diesa van lligats al Xaloc, al Passeig Pere III de Manresa. Catpress
Diesa Restauració, empresa de referència del sector de l'hosteleria al Bages, celebrarà enguany els seus trenta anys amb diferents activitats, la primera de les quals serà el lliurament de premis del concurs de receptes nadalenques.
Els primers passos de Diesa Restauració es van fer en el decurs del segon semestre de l'any 1980 quan Diego Sánchez, ànima d'aquest important projecte empresarial, va fer-se càrrec del Bar Xaloc al Passeig de Pere III de Manresa, el primer d'una cadena amb més de 20 establiments, gairebé tots a la capital del Bages.
Entre les activitats que s'han planificat n'hi ha de caràcter més intern, pensades per compartir l'aniversari amb els aproximadament 250 professionals de Diesa Restauració, mentre d'altres tindran una projecció social més important.
Els 30 anys de Diesa arriben en un moment que l'empresa ha reforçat la seva aposta per la qualitat, amb l'assoliment de diferents certificacions, i ha mantingut l'oferta formativa per als seus professionals com un dels seus eixos estratègics. Únicament, en el decurs de l'any passat, es van fer 46 cursos als quals hi van participar activament més del 90% de la plantilla.