Aquest dissabte a les 12 del migdia es presentarà a la Sala polivalent del Nucli històric de Castellnou la marca Fet a Castellnou. Aquesta marca és una iniciativa de l'Ajuntament de Castellnou de Bages que, en l'adaptació d'etiqueta, certificarà els productes de qualitat fets dins el terme municipal que apostin per una producció respectuosa amb el territori. La presentació anirà a càrrec del divulgador de la cultura gastronòmica Màrius Ferrer i coneixerem les dues primeres iniciatives locals que disposaran del distintiu; la formatgeria la Brolla i els apicultors d'Ànima essències. En finalitzar l'acte se servirà un tast de productes.
Màrius Ferrer és professor de cuina des del 1988, ha estat director de l'Escola d'Hoteleria Joviat entre el 2005 al 2011. Docent per vocació, és un cuiner d'arrels clàssiques, de cuina de producte i de domini tècnic. Aposta per una cuina sostenible, de territori i feta amb producte de proximitat.
Es presenta la marca Fet a Castellnou
La presentació es farà dissabte al migdia i anirà a càrrec del divulgador de la cultura gastronòmica Màrius Ferrer
Ara a portada
Publicat el 25 de març de 2022 a les 19:17
Actualitzat el 25 de març de 2022 a les 19:20
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible