Fet a Castellnou es presenta en societat davant d'un nombrós públic

L'acte ha estat conduït per l'alcalde Domènec Òrrit i per Màrius Ferrer, professor de cuina i exdirector de l'Escola d'Hoteleria Joviat

Publicat el 27 de març de 2022 a les 11:32
Aquest dissabte s'ha presentat davant d'un nombrós públic el distintiu de qualitat Fet a Castellnou. L'alcalde de la població bagenca, Domènec Òrrit, ha iniciat l'acte destacant la iniciativa com a eix per desenvolupar les noves propostes agràries, ramaderes i turístiques que estan sorgint al municipi i la importància de la col·laboració entre elles.

Seguidament, Màrius Ferrer, professor de cuina i exdirector de l'Escola d'Hoteleria Joviat, ha explicat les noves tendències al món de la restauració i la cuina, centrades en el producte de qualitat i en la proximitat. L'acte ha seguit amb la presentació de les dues primeres iniciatives locals que reben el distintiu: els formatges, matons i iogurts de La Brolla i les mels d'Ànima Essències. Finalment, els assistents han pogut conèixer i degustar els productes presentats.